FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Americanii îi bagă în "Groapă" » Dinamo e nevoită să se întoarcă pe arena ei tradiţională din cauza concertului Red Hot Chili Peppers

"Cîinii" au jucat ultimul meci în Ştefan cel Mare pe 20 mai, în ultima etapă a sezonului precedent, împotriva Astrei (3-0)

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 20:06

Din cauza concertului Red Hot Chili Peppers, Dinamo - Petrolul, de duminică, are şanse mari să se dispute în Ştefan cel Mare.

Dinamoviştii vînd abonamente pentru sezonul 2012 - 2013 la meciurile de pe teren propriu cu preţuri de Arena Naţională. Numai că, pe parcursul campionatului, pot interveni probleme care să-i readucă pe "cîini" pe unul dintre cele mai urîte stadioane din Liga 1.

Prima piedică vine în acest week-end, cînd Dinamo va juca, duminică, împotriva Petrolului. Roş-albii au fost anunţaţi de reprezentanţii Primăriei că meciul cu prahovenii ar fi mai bine să se dispute în Ştefan cel Mare din cauza concertului Red Hot Chili Peppers, programat pe 31 august.

Deşi distanţa dintre meciul cu Petrolul şi concertul trupei rock este de 5 zile, organizatorii susţin că le trebuie mult timp pentru a asambla scena, sistemul de sonorizare şi toate cele necesare pentru ca evenimentul să se deruleze fără greşeală.

Roş-albii au încercat să găsească înţelegere din partea organizatorilor, iar o decizie finală urmează să se ia zilele acestea.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Negoiţă a dat 4 milioane de euro
Proaspătul acţionar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a mărturisit la Recursul etapei, în emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, cît a trebuit să scoată din buzunar pentru a-i lua locul lui Cristi Borcea. "Pentru acţiunile domnului Borcea am plătit aproximativ 4 milioane de euro. Am venit să facem treabă, sînt convins că Dinamo va avea succes. Am fost sponsor şi înainte de a deveni acţionar, încă de mic sînt un fan înfocat al echipei", a zis Negoiţă.

Ţucudean şi-a găsit naşul
George Ţucudean nu mai e singurul dinamovist care deţine maşini de lux în vestiarul "cîinilor". Edgar Alvarez îi face concurenţă tînărului atacant. Hondurianul a venit la antrenamente, zilele trecute, cu un Lamborghini LP 570-4 Superleggera, de culoare neagră, în valoare de 240.000 de dolari. Ţucudean şi-a achiziţionat anul acesta un Ferrari 458, al cărui preţ de catalog e cu 10.000 de dolari mai puţin.

Inbox:
- Dragoş Săvulescu la DigiSport: "Lui Dinamo i-au lipsit 7 jucători cu Chiajna. Pe noi ne interesează calificarea în grupele Europa League, de aceea au fost odihniţi mai mulţi titulari".
- Mansaly Boubacar, cu probleme musculare zilele trecute, se antrenează cot la cot cu jucătorii şi va fi prezent pe teren împotriva lui Metalist Harkov.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
silvius23
silvius23  •  21 August 2012, 22:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

prietene....sunteti toti...aiurea,crede-ma...nespalati si drogati!!!!

gavrochenie
gavrochenie  •  21 August 2012, 18:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

corect

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 August 2012, 15:42

Si apoi....Aia nu pot monta o scena in 5 zile si 5 nopti ??!! La Michael Jackson s-a montat in 3 zile si a demontat-o intr-o noapte si era vorba de 12 tiruri cu materiale iar astia cu 5 boxe si 10 reflectoare....?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează