FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

An de an cu mască! » Lukasz Szukala începe al doilea an consecutiv cu mască de protecţie

Szukala a jucat la ultimul amical cu un tampon în nas pentru a opri sîngerarea
Szukala a jucat la ultimul amical cu un tampon în nas pentru a opri sîngerarea

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 22:12

Fundaşul şi-a rupt nasul din nou, cum păţise şi în ianuarie 2013, şi prezenţa sa împotriva Chiajnei e incertă.

Steaua debutează şi în acest an tremurînd cu gîndul că s-ar putea să lipsească Lukasz Szukala. Şi problema polonezului e identică celei care îl făcea incert şi la începutul lui 2013: are nasul spart.

Anul trecut, roş-albaştrii chiar l-au pierdut pe Lukasz, accidentat într-un amical cu Red Bull Salzburg. Stoperul a absentat după aceea în primul meci oficial, contra lui Ajax, apoi a revenit pe teren protejat de o mască de protecţie.

Tot de o mască ar avea nevoie şi de data asta ca să poată juca. A fost lovit la nas în timpul partidei cu Korona Kielce şi, chiar dacă accidentarea nu a fost la fel de şocantă precum cea suferită în Antalya, în 2013, urmările sînt asemănătoare.

Apărătorul de 29 de ani ar putea absenta la jocul cu Chiajna, primul oficial de anul acesta. Reghecampf a fost şi el uimit de ghinionul lui Szukala: "Şi-a rupt nasul din nou! Rămîne să vedem cum se va prezenta în zilele următoare şi va primi iar o mască de protecţie".

Motivele de îngrijorare: fundaş central, Lukasz ar fi obligat, practic, să joace mingea cu capul, fapt care îl expune unei recidive a accidentării de la nas. De aceea Reghe nu a îndrăznit să-l forţeze pe Szukala în "dubla" cu Ajax din 2013.

Diferenţa este că în urmă cu un an s-a putut baza pe un cuplu Gardoş-Chiricheş, iar în prezent îl mai are doar pe primul la dispoziţie. Chiricheş a fost vîndut între timp la Tottenham.

16 meciuri a jucat Szukala în prima parte a campionatului şi a marcat două goluri. A absentat doar la 2-2 cu Gaz Metan, cînd a fost menajat pentru returul cu Legia, din play-off-ul Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează