FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

An încheiat pentru ”Bizon” » Gnohere ratează finalul sezonului din cauza unei entorse la gleznă

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 00:00

Dinamo nu și-a pierdut doar onoarea la Mediaș, ci și un fotbalist important pentru ultimele partide ale sezonului.

Harlem Gnohere a părăsit accidentat terenul în minutul 67, în urma unei entorse la glezna dreaptă și nu va mai juca până la primăvară. Foarte probabil, partida cu Gazul a fost ultima a lui Gnohere în tricoul formației din Ștefan cel Mare.

"Bizonul" intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract și nu vrea să prelungească. Gigi Becali tot a declarat că-l vrea, Harlem ar dori să plece în străinătate. Rednic i-a promis că-i va găsi un angajament "afară" și l-ar putea aduce alături de el la Mouscron (penultimul loc în Belgia), club cu care a semnat ieri.

4 meciurimai au "câinii" de disputat în 2016: cu ASA (acasă) și cu Iașiul (deplasare), ambele în L1, apoi cu Gaz Metan (d) în Cupa României și cu Steaua (a) în Cupa Ligii

6 goluriși 3 assist-uri a bifat francezul în acest sezon în 17 meciuri, în toate competițiile

Poate pierde banderola

Dan Nistor a avut o problemă la Mediaș, ceea ce ar putea să-l lase fără banderolă, definitiv: aceasta i-a căzut de pe braț, mijlocașul n-a mai putut s-o pună la loc și a găsit de cuviință să și-o îndese în șort. Suporterii au reacționat negativ pe diverse rețele de socializare, solicitând pedepsirea jucătorului de 28 de ani. Fotbalistul venit liber de la Pandurii a precizat: "Banderola s-a rupt la jumătatea terenului la un contact cu un adversar, de aceea am decis s-o pun la șort".

"Mor de ciudă, măcar atitudine să văd!"

Florentin Petre, 40 de ani, a publicat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, după 0-4 la Mediaș: "Moș Nicolae, am o mare rugăminte la tine, dacă se poate bineînțeles. Ai o mașină a timpului? Eu am ghetele pregătite, știu, sunt model mai vechi, dar cu performanțe de care sunt mândru. Vreau mâine dimineață, când mă trezesc, să-mi găsesc buletinul cu 10 ani mai tânăr. Mor de ciudă de ce văd! Fotbalul nu mai este cum vreau eu, jucătorii au pretenții mari, însă oferă foarte puțin. Măcar să văd atitudine, dorința aia nebună de a nu pierde și respectul față de meserie. Știu, cer mult".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  07 Decembrie 2016, 09:51

bre nea edy, de ce bati campii? pardon, iar bati campii :).....pai daca bizonul intra in ultimele 6 luni de contract, asta nu inseamna ca nu mai poate juca pentru cei din groapa...numai daca se transfera in iarna nu mai joaca....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează