FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SĂGEATA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Ana Maria Prodan îi ameninţă pe stelişti: "Poate vă iau căpitanul!"

Bourceanu, 28 de ani, e cotat de site-ul transfermarkt.de la 3,2 milioane de euro
Bourceanu, 28 de ani, e cotat de site-ul transfermarkt.de la 3,2 milioane de euro

Articol de , - Publicat sambata, 14 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 21:38

Supărată că împrumutul lui Răduţ în Israel nu s-a realizat şi că lui Bourceanu nu i-a fost prelungit angajamentul, Anamaria Prodan îi ameninţă pe stelişti.

Transferul lui Mihai Răduţ la Hapoel Beer Sheva a picat, iar soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a enervat. Aceasta a dat vina pe conducătorii Stelei pentru că mutarea nu s-a mai realizat şi a ieşit ieri la atac: "Nici jucătorul nu prea a vrut, însă e incredibil ce se întîmpla la un club aşa de mare! E greu să faci un transfer cînd e nevoie de aprobare de la puşcărie sau cînd trebuie să aştepţi să ajungă preşedintele clubului la birou".

Deşi nu i-a rostit numele, impresarul s-a referit, cel mai probabil, la Valeriu Argăseală, cel care ocupă funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi care deţine dreptul de semnătură în cadrul clubului din Ghencea.

"Se umflă precum curcanii!"
Apoi, soţia antrenorului s-a declarat nemulţumită şi de faptul că Alex Bourceanu, căpitanul roş-albaştrilor, nu a fost nici acum chemat la negocieri, deşi înţelegerea sa cu roş-albaştrii expiră la 1 iunie 2014!

"Am stat şi am aşteptat, dar aşa nu se mai poate! Tot se vorbeşte şi nu se face nimic la Steaua. Nu putem sta la infinit. Cazul lui Bourceanu a fost mediatizat şi toată lumea ştie că poate pleca liber la iarnă. Aveam oferte bune pentru el, clubul ar fi reuşit o afecere excelentă. Acum, nimeni nu vrea să mai dea bani pentru că peste trei luni el poate semna cu cine doreşte. La Steaua toată lumea vrea să fie şef. De cînd Gigi este acolo, toţi vor să fie şefi şi se umflă precum curcanii. Înainte nu scoteau un cuvînt", a spus Anamaria.

Aceasta a vorbit apoi şi despre cum decurge relaţia ei cu Reghecampf, avînd în vedere numărul mare de jucători stelişti pe care îi are sub contract: "Înainte ştia tot, acum nici nu-i mai zic. De ce să-i spun? Ca să se enerveze? Mai bine află cînd e ceva oficial, din presă. Nu e vorba că nu vreau binele Stelei, Doamne fereşte! Totuşi, eu trebuie să reprezint interesele jucătorilor mei. Ce să-i mai spun eu lui Bourceanu? Asta e, o să-l iau de la Steaua şi gata!".

Se mîndreşte cu Gazeta
După ce în numărul de ieri al Gazetei Sporturilor a apărut un material în care se spunea că Anamaria Prodan are 27 de jucători sub contract dintre cei ce se află în lotul Stelei şi al Săgeţii Năvodari, formaţii ce se vor întîlni mîine seară, în Ghencea, plus cei doi antrenori: Laurenţiu Reghecampf, respectiv Tibor Selymes, soţia tehnicianului stelist a comentat: "Să ştiţi că am muncit mult ca să ajung aici. Nu văd care e problema?! Înainte erau fraţii Becali cei care aveau majoritatea jucătorilor din Liga 1. Acum e adevărat că în total am peste 100 de jucători sub contract, doar la Dinamo n-am nici unul. Cei de acolo nu mă plac".

15.000 de euro e salariul lunar al lui Bourceanu la Steaua. Mijlocaşul vrea cel puţin 20.000 ca să mai rămînă

"Pînă la urmă, cred că o să mă duc eu la Gigi Becali, la închisoare. O să mă rog de familia lui să mă lase şi de el să mă primească. Mie îmi pare rău că e acolo, vreau să merg la el ca să-i explic exact cum stau lucrurile" (Anamaria Prodan, impresar)

"În cazul lui Bourceanu, următorul pas e să acceptăm o altă ofertă, din altă parte. Îmi pare rău, dar asta e situaţia. Soţul meu trebuie să înţeleagă că important pentru mine e ca fotbalistul să fie liniştit" (Anamaria Prodan, impresar)

586970-steaua-sageata.jpg

ALTE ŞTIRI:

"Eliberaţi-mă să ajut sinistraţii"
Gigi Becali a depus o nouă cerere de eliberare din Penitenciarul Jilava pentru a da o mînă de ajutor sinistraţilor afectaţi de inundaţi. Acesta le-a cerut deja avocaţilor să se ocupe de trimiterea a zece tiruri pline cu alimente pentru sinistraţii din judeţul Galaţi.

Conform România TV, Becali a depus o cerere în temeiul legii 275 din 2006, care prevede ca în caz de calamitate deţinuţii din penitenciarul Jilava să participe ca voluntari acolo unde va fi nevoie. Şansele ca aceasta să fie aprobată sînt foarte mici conform specialiştilor.

"Trebuie să avem tupeu!"
Tibor Selymes, antrenorul celor de la Săgeata, are numai cuvinte de laudă pentru Steaua, dar explică cum speră ca echipa sa s-o încurce în meciul de azi: "Jucăm cu cea mai bună echipă din ţară, care are cel mai valoros lot şi cel mai bun antrenor. Va fi foarte greu! Dar asta nu înseamnă că noi mergem cu mîinile ridicate, că deja am pierdut. Mergem să facem un meci bun şi să încercăm să scoatem un rezultat bun. Trebuie să avem curaj şi tupeu de fotbalist!".

"MM m-a tocat mereu!"
Ilie Stan a răbufnit la adresa managerului general al Stelei, Mihai Stoica, pe care-l acuză că nu l-a dorit niciodată la echipă: "Am luat-o de pe locul nouă pe Steaua şi ne chinuiam cu jucătorii, mergeam să ne antrenăm pe la Mogoşoaia, cu zăpada pînă la genunchi. Reghe a avut linişte şi a fost ajutat foarte mult de cei din jurul lui. MM îl ajută foarte mult. Pe mine m-a tocat mereu cît am fost la Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 16:33

pacat de alex ca va pleca in iarna !

cfrmania2
cfrmania2  •  14 Septembrie 2013, 13:13

vrajeala , va fi victorie a stelei sa speram ca nu la scor .Cat despre comisioane ce pot sa spun nu cred ca va fi cioby atat de cretin sa dea drept de semnatura palmierului . Cine ne va mai face de ras in UCL daca nu steaua .

damian_seb
damian_seb  •  14 Septembrie 2013, 12:28

Prodanca = o scarba ce se crede buricul pamantului, cand ea nu valoreaza dici cat un cacat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează