FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Anamaria Prodan, desfiinţată după conflictul cu Niculescu: "S-a culcat cu un bărbat pentru un trening!"

Dumitru Tudor o atacă dur pe Anamaria Prodan
Dumitru Tudor o atacă dur pe Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 iulie 2012 18:31

Anamaria Prodan l-a criticat dur pe Claudiu Niculescu după înfrîngerea de la Tg. Jiu, 2-6, iar ClauGol şi-a dat demisia. Impresarul Dumitru Tudor a atacat-o dur pe Anamaria Prodan după acest episod, acuzînd-o grav pe pagina sa de Facebook

"Fotbalul din România a ajuns în ultimul hal. Dacă o persoană care nu are nici o legătură cu fotbalul a ajuns să-l facă în toate felurile pe unul din marii fotbalişti ai Romaniei, Claudiu Niculescu, înseamnă că am ajuns în cea mai rea ipostază.

O mare vină o am şi eu că am contribuit ca această "Specie" să ajungă în fotbal. M-am certat cu toată lumea pentru ea, nu vorbesc cu Victor Becali de 4 ani din cauza ei! A băgat femeile la treabă şi aş vrea să mă contrazică, ştie ea cînd era pe la Vox Maris! Ea a avut cel mai mare preţ al unei femei din România, dar s-a culcat cu un bărbat pentru un trening. Eu nu am vrut niciodată să o atac în halul acesta, dar a depăşit toate limitele posibile jignindu-l în halul în care l-a jignit pe Claudiu Niculescu.

Nici măcar nu este patronul echipei ca să spună că îl dă afară pe Niculescu. I-a adus ultimele ciurucuri de jucători din România care nu au jucat de foarte mult timp pe nicăieri, şi cere performanţe".

"Aştept să mă atace"
"Mai demult, înainte de a intra în emisiunea de la CanCan TV, se ruga de mine să nu zic nimic despre ea, că rezolvă problemele pe care le avem noi doi, dar văd că ea nici pînă astăzi nu a rezolvat nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
hokerey
hokerey  •  24 Iulie 2012, 12:34

Bulangii ordinari! Nu va meritati mamele! Ar trebui sa fiti porci homosexuali. O sa luati carnaciorul in mana o viata. Si libidinosul asta batran ce vrea sa demosnstreze? am informatii despre el ca o lua in turcia prin dos pe o cola si o acadea.

wollt..
wollt..  •  24 Iulie 2012, 12:19

tig@nca asta ce cauta in ardeal ?

mihnea80
mihnea80  •  24 Iulie 2012, 11:10

asta l-a detronat pe Gigi. Acum se va scrie tangential despre U, datorita matragunei de la club. Nu mai vreau stiri de can can in presa sportiva! Acuma preluati si declaratia fufei care sigur va spune ca a fost jignita, mai umpleti 10 pagini cu delcaratiile ei, pregatirea pentru proces si alte kkk-uri. Aveti motiv sa o chemati din nou in studio pe paparuda asta!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează