FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Anamaria Prodan îi dă replica lui Claudiu: "N-are nimic în cap, dacă n-are şcoala făcută să nu deschidă gura"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 iulie 2012 12:59

După ce Claudiu Niculescu a ironizat-o pe Anamaria Prodan, spunînd "aici sîntem la fotbal, nu la Tezaur Folcloric", astăzi, managerul Universităţii Cluj a ţinut să-i dea replica antrenorului său şi, în acelaşi timp, subalternului său de la club.

"Îmi pare rău de Claudiu Niculescu. Degeaba are 20 de ani în fotbal, se vede că nu i-a rămas nimic în cap. Îi urez să apuce 100 de ani în fotbal, dar nu criticînd în termeni golăneşti conducerea clubului care l-a angajat. Orice conducător poate să-şi critice echipa. Antrenorul nu are cum să judece conducătorul. Rufele se spală în familie, tocmai de accea nu am spus mai multe. Am criticat echipa pentru că acesta e adevărul. Au fost jalnici. Din păcate, a văzut o ţară întreagă ceea ce am văzut şi eu" şi-a început replica managerul Universităţii Cluj.

"Eu nu pot să mă supăr pe Niculescu deoarece nu este antrenorul principal al echipei chiar dacă are aceste aspiraţii. Nu poţi să antrenezi sau să faci comentarii cînd nu ai licenţă Pro. Poţi, în schimb, să ajuţi antrenorul principal, să pui copete, dacă la asta te pricepi. Este frumos să-ţi doreşti să conduci o firmă uriaşă, dar dacă nu ai studii, nu ai cum să o faci", a spus Anamaria Prodan.

Aceasta a continuat apoi să-l atace pe Niculescu: "Mă distrează declaraţiile lui şi aştept ca el, din calitatea sa de antrenor secund, să mă contrazică prin rezultate pe teren, nu prin vorbe în mass-media. Cred că este mai bine să mă lase pe mine să vorbesc deoarece am aproape 40 de ani în TV, pentru că acolo m-am născut, şi destui în fotbal. Iar dacă vorbeşte despre fotbal, mai bine nu vorbeşte. Pe Niculescu nu îl recomandă rezultatele. Şi dacă nici şcoală nu are este greu să vorbească".

"Lăsînd gluma la o parte, Niculescu are susţinerea noastră şi ne dorim, ca alături de principalul Ursu, să arate că a învăţat în 20 de ani de fotbal cum se pregăteşte un meci de fotbal, deoarece conducerea Universităţii Cluj a făcut eforturi considerabile să aduca aceşti jucători, de care Niculescu a fost foarte încîntat, decît să vorbească împotriva conducerii. Se pare că trăim vremuri desprinse din poveşti, iar oamenii care nu au pregătire de nici un fel sar la gîtul celor ce au învăţat o viaţă să ajungă unde sînt astăzi", a încheiat Anamaria Prodan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (141)
ornitoric
ornitoric  •  23 Iulie 2012, 08:23

Nu-i de vina Prodan ,ci Reghe,care o lasa sa se dea in spectacol intrun domeniu unde este in plus .Dar s-ar parea ca gaina canta. !

adimelc
adimelc  •  23 Iulie 2012, 01:44

Pacat ca a ajuns o traseista ca Ana Maria Prodan sa conduca si sa vb in asa hal la un club cu traditie in Romania. Multa bft Claudiu in continuare.

marc_ro
marc_ro  •  22 Iulie 2012, 23:37

S-a trecut la mahala si la "U"? Madam, lasa TV-ul si mergi in vestiar! Nici pe Claudiu nu-l onoreaza reactia, desi i-o inteleg.

Vezi toate comentariile (141)
Comentează