FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anderlecht insistă pentru Stanciu » Belgienii caută întăriri pe postul lui: ce sumă oferă acum și cât sunt dispuși să plătească dacă se califică în Ligă

Stanciu ar putea rămâne coechipier cu Chipciu, dar la Anderlecht
Stanciu ar putea rămâne coechipier cu Chipciu, dar la Anderlecht

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 00:00

După ce l-au ratat pe slovacul Mak, plecat de la PAOK la Zenit, belgienii se întorc pe pista mijlocașului român: ar oferi acum 3,5 milioane € sau 5 milioane € dacă se califică în grupele Champions.

Anderlecht a rezolvat transferul lui Chipciu, dar n-a renunțat nici la aducerea lui Stanciu. Belgienii au rămas setați pe cooptarea mijlocașului Stelei, pentru care insistă în aceste zile. Clubul din Bruxelles ar fi dispus să ofere deocamdată 3,5 milioane de euro pentru Nicușor, preț considerat însă inacceptabil în Ghencea.

Alb-violeții sunt gata însă să suplimenteze suma până la 5 milioane de euro în situația în care obțin calificarea în grupele Champions League, ceea ce ar echivala cu o infuzie financiară substanțială în conturi.

În turul 3 preliminar, Anderlecht va da piept cu rușii de la FC Rostov, după care ar trebui să mai treacă încă un tur pentru a accede la masa bogaților în UCL.

Steaua l-ar da pe 6 milioane €

"Cred că suma de 6 milioane ar fi undeva aproape de nivelul de transfer. Nu știu exact cât cere patronul pe Stanciu, dar este aproape. Momentan este doar un zvon. Dacă suma va fi corespunzătoare, patronul se va gândi foarte bine dacă îi va da drumul. Așa e fotbalul. Vindem jucători și cumpărăm alții mai tineri și dornici de performanță", a explicat la sportro directorul de imagine al roș-albaștrilor, Helmuth Duckadam.

Belgienii au devenit și mai interesați de Stanciu după ce au ratat aducerea slovacului Robert Mak de la PAOK Salonic. Internaționalul de 25 de ani va ajunge până la urmă sub comanda lui Mircea Lucescu la Zenit St. Petersburg pentru circa 3,5 milioane de euro, bugetul pe care Anderlecht era dispusă să-l ofere și ea pentru tranzacție. Jucătorul a ales însă Rusia, redeschizând astfel, indirect, pista Stanciu pentru belgieni.

"Stanciu nu poate să coste niciodată mai mult de 4 milioane de euro!"
Florin Manea, impresar

7meciuri a strâns Stanciu în tricoul echipei naționale a României, pentru care a marcat 4 goluri

700.000 €a plătit Steaua pentru Stanciu în vara lui 2013, când l-a cumpărat de la FC Vaslui. În 2011, când l-au luat de la Alba Iulia, moldovenii achitaseră numai 240.000 € pe Nicușor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
ovasim
ovasim  •  20 Iulie 2016, 14:10
Postat de ovasim pe 20 Iulie 2016, 14:05

Încă mai aveți vise din astea umede? Liga Campionilor interzisa ***!!!!!

O singură dată ați simțit mirosul Ligii de departe,la pauza meciului din "groapă " cu Lazio ,dar lucrurile au revenit la normal iar imnul Ligii a rămas o himera ptr voi. Dar noi vă lăsăm în continuare să vă pregătiți. ....

ovasim
ovasim  •  20 Iulie 2016, 14:05
Postat de babahuba pe 20 Iulie 2016, 10:46

Nu plangem dupa cei care au bagat clubul in datorii..... Negoita l-a salvat si o sa vezi ca jucam in grupele EL in primul an, iar in al doilea an in grupele CL....

Încă mai aveți vise din astea umede? Liga Campionilor interzisa ***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  20 Iulie 2016, 12:31

O să ajungă Anderlecht cel mai mare investitor belgian din România, la sfârșit de an o să primească o diplomă de la Camera de Comerț și Industrie.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează