FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Ando a făcut revoluţie în defensivă!

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Andone a schimbat aseară aproape tot compartimentul defensiv care etapa trecută a cedat de patru ori în faţa lui U Cluj, titularizîndu-i pe nou-veniţii Rubio şi Bordeanu.

Patru piese au dispărut din apărarea lui Dinamo de aseară faţă de meciul din etapa trecută cu U Cluj (3-4), Naumovski, Scarlatache, L. Goian şi Bazzi, mişcări anticipate corect de Gazeta Sporturilor.

Andone l-a scos pe goalkeeper-ul macedonean din poartă şi l-a titularizat din nou pe George Curcă, care nu mai prinsese poarta de la meciul cu Hajduk Split. Pe axul central al apărării, Moţi a apărut în locul lui Lucian Goian, stoperul împrumutat la Astra. Doar Garat a rămas pe poziţii.

Şi flancurile defensivei lui Dinamo au fost remaniate. Aseară au apărut în premieră ultimele achiziţii, argentinianul Oscar Rubio şi fostul fotbalist al Unirii Urziceni, Valeriu Bordeanu.

2,3 era media golurilor primite de Dinamo în primele 6 etape din acest sezon

10 fundaşi a folosit Andone în acest campionat

"Nu vă mai panicaţi!"
"Principalul" Ioan Andone i-a băgat pe jucători într-o scurtă şedinţă înaintea partidei. "Fiţi altruişti, căutaţi să vă ajutaţi tot timpul pe teren! Să nu vă mai panicaţi, indiferent de cum va decurge scorul! Aveţi încredere în voi!", a insistat antrenorul. (Eduard Apostol)

A revenit Cristea
Golgeterul din sezonul trecut al lui Dinamo, Andrei Cristea, a apărut din nou ca titular în atac sub Tîmpa. Andone a decis să-i dea o şansă atacantului să treacă mai repede peste problema psihică apărută ce transferul lui la Karlsruhe a eşuat. "Nea Ando, dacă mă bagi, o să joc cît mai bine!", i-a făgăduit fotbalistul antrenorului. (Eduard Apostol)

Galeria nu-i iartă
Jucătorii au încercat în aceste zile să-i convingă pe suporteri să renunţe la banner-ul cu titlul "Ne-aţi vîndut!", afişat prima dată după meciul de la Split, cînd dinamoviştii au fost acuzaţi de ultraşi că s-au predat. Fotbaliştii au fost însă refuzaţi, iar galeria a afişat şi la Braşov respectivul mesaj. (Eduard Apostol)

>> "Închizătorul" Andrei Mărgăritescu s-a refăcut foarte bine după leziunea la aductori şi a jucat din primul minut la Braşov.
>> La nivel de conducere, Dinamo a fost reprezentată la Braşov doar de Florin Prunea, nici un alt şef important din club nefiind prezent pe stadion.
>> Înaintea meciului s-a ţinut un moment de reculegere şi în peluză au fost afişate două bannere în memoria lui Bogdan Raţiu, omul responsabil cu problemele de securitate la Dinamo decedat weekend-ul trecut la vîrsta de 39 de ani.
>> Înfrîngerea Stelei la Urziceni a fost anunţată la staţia de amplificare şi a fost primită cu urale nu numai de cei 400 de dinamovişti veniţi la meci, dar şi de restul de 5.000 de spectatori prezenţi în tribune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
bingojupanu
bingojupanu  •  14 Septembrie 2010, 21:34

esti tu mare prost...dk andone e antrenor varza sa nu mai vb de talnar si restu...lasa fotbalu pe seama altilor si apucate de polo...

viomarc
viomarc  •  13 Septembrie 2010, 12:24

Ando,3 ani iti ajung sa faci apararea?Nu vezi ca mijlocul nu joaca faza defensiva? Cum poti juca cu Margaritescu ,cind il ai pe Kone?China este mai lent ca o broasca testoasa.

sundancekid
sundancekid  •  13 Septembrie 2010, 09:14

Mai oameni buni noi nici macar la meciurile pe care le-am cistigat la scor nu am stat linistiti ! Sportul era sa revina..La fel sii Tg.Muresul ! Nu o sa mai rezitam mut asa...Nu o sa fiu niciodata de acord sa plece Ando pentru ca sunt un tip loial de felul meu dar trebuie sa gaseasca o solutie cumva sa nu mai luam 2,3, 4 goluri la fiece meci !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează