FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Andone a criticat faptul că o parte dintre ”tricolori” s-au dat loviți în privința deplasării naționalei în Rusia: ”Toată lumea fuge la greu”

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 00:00

Dinamo nu are 5 jucători diseară, dintre care 4 ar fi putut fi titulari. Penedo (Panama), Filip și Rotariu (ambii România) și Nemec (Slovacia) sunt în afara lotului deși ar fi prins primul "11", pe lângă Mahlangu (Africa de Sud), care ar fi fost în lotul de 18.

Ioan Andone e dezamăgit de ceea ce a văzut în rândul jucătorilor primei reprezentative: "Fotbaliștii care n-au mai fost în Rusia? Ca imagine și ca organizare nu e OK. Nu poți să refuzi să mergi la națională, că mă doare glezna, că nu mă doare, că meci de Cupă... Păi, și noi, Dinamo, aveam meci important de Cupa Ligii și nu o să ne bazăm pe 5 oameni importanți. Puteam face o solicitare oficială, dar am preferat să-i lăsăm la lot, să respectăm FRF. Din păcate, toată lumea fuge la greu. Dacă băteam Polonia, toți mergeau la Groznâi, nu mai pleca nimeni de la echipă", a comentat Andone.
Din diverse motive, învoiți dinainte sau după rușinea cu Polonia (0-3), au absentat din Cecenia 10 internaționali: Tătărușanu, Chiricheș, Moți, Benzar, Hoban, Chipciu, Stanciu, Maxim, Keșeru și Ivan.

De la Dinamo, cu Rusia (0-1), Rotariu a fost integralist și a ratat o mare ocazie, iar Filip a apărut pe gazon din minutul 66. "Roti chiar a jucat bine, a făcut un efort mare și câteva acțiuni bune, păcat că n-a înscris. Are calitate mare", a comentat antrenorul roș-albilor.
Referitor la meciul de diseară, care va da echipa ce va juca împotriva Stelei în semifinalele Cupei Ligii, Ando a încercat să fie optimist: "Duelul vine destul de târziu, cu probleme pentru noi.

Când l-am amânat eram în formație completă, acum nu mai suntem, îmi lipsesc 5 piese de bază. Dar am încredere în cei care au rămas, ne-am pregătit special, ne dorim mult de tot un trofeu. Avem încă urme adânci după lupta cu Astra din campionat, în care am fost dezavantajați de arbitri. Mergem să ne calificăm, ne interesează trofeul".

"Se duelează Dinamo cu Astra, nu eu cu Șumudică! Sunt trecut prin viață și nu mă implic în conflicte artificiale. Va fi un meci tare încrâncenat, nu va fi amical"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Nu ne era dor de un meci cu Astra. Trebuie să câștigăm, Cupa Ligii e obiectivul nostru. Trebuie să fim mai concentrați decât în campionat"
Ionuț Nedelcearu, fundaș Dinamo

clipboard01

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Noiembrie 2016, 13:03
Postat de 201. pe 17 Noiembrie 2016, 12:09

Astra,antrenor Marius Sumudica,Dinamo,antrenor Marius Sumudica, :)))))).Mai ziaristule,mai verifica si tu cand scrii un articol,ce anume ai scris.

hahaha

201.
201.  •  17 Noiembrie 2016, 12:09

Astra,antrenor Marius Sumudica,Dinamo,antrenor Marius Sumudica, :)))))).Mai ziaristule,mai verifica si tu cand scrii un articol,ce anume ai scris.

275435796128557
Marian Valeanu  •  17 Noiembrie 2016, 11:59

Andone cred ca realitatea este mai complicata. Nationala este la pamant ca si echipele noastre de club.Jucatorii nstri de la cluburi se comcorta ca nistre proaspeti absolventi de facultete care viseaza la salarii fabuloase pentru Romania desi nu au demonstrat ca sunt Messi.Daca continuam sa avem un singur jucator valoros pe echipa pe care il vindem o sa ajungem (sau am ajuns )ca Feroe care nu au venit cu capitanul nationalei la jocul cu noi fiindca era de serviciu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează