FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-BISTRIŢA 2-1

Andone: "Aşteptăm decizia TAS, nu ne luăm gîndul de la Europa League"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Antrenorul Rapidului admite că echipa sa a cîştigat cu şansă confruntarea cu Bistriţa şi speră în continuare că giuleştenii vor primi cele trei puncte în cazul Varga-Bălan.

"A fost un meci echilibrat, noi am jucat mai bine în prima repriză, iar Bistriţa în a doua. Din fericire i-am surprins pe contraatac şi am reuşit să câştigăm. Este bine că am luat punctele pentru că trebuie să recunoaştem că am câştigat cu şansă.

Această victorie ne dă şansa să sperăm în continuare la Liga Europa, în aşteptarea deciziei de la TAS. Ar fi un lucru bun ca Rapid să fie în noul sezon în Europa, pentru că aceşti suporteri merită", a declarat Ioan Andone.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
 •  22 Mai 2010, 23:03

Pai care-i problema daca le da punctele inapoi? Oricum, dupa 2 meciuri in Europa League o sa vedem conducatorii dinamovisti zicand ca competitia nu e o priotitate, ca se concentreaza pe campionat etc.

buratino
buratino  •  22 Mai 2010, 21:51
Postat de pe 22 Mai 2010, 20:05

ce sa faci cu echipa asta de doi lei in europa ?poate va uitati si voi toti (dinamovisti,rapidisti,vasluieni,stelisti,)deseara si sa va dati seama cam pe unde va situati cu echipele voastre fata de ce se joaca in europa.carne de tun vom fi anul asta cu toate echipele.

carne de tun suntem mai mereu, nu este nimic nou.Dar se simt si ei bine, atata tot.

sundancekid
sundancekid  •  22 Mai 2010, 21:30
Postat de profitt pe 22 Mai 2010, 21:22

eu as vrea sa dam punctele inapoi =))

Cind ? Acuma ? Si daca aveati sanse sa luati campionatul tot asa gindeai !!! Multa ipocrizie !!! Imi pare rau de rapizi ar fi meritat sa fie in fata noastra dar asta e, viata merge mai departe !!! Nu cred ca sunt sanse la Tas..rapidul a pierdut din cauza lui Copos si al nimanui altcuiva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează