FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andone avertizează: ”O înfrîngere cu Dinamo înseamnă dezastru”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 septembrie 2012 01:08

Tehnicianul şi-a avertizat titularii că vor fi în teren şi la Braga numai dacă vor cîştiga astăzi pe Naţional Arena


Ioan Andone a apărut relaxat în faţa presei şi n-a ocolit nici unul dintre subiectele fierbinţi de la gruparea campioană. Antrenorul a accentuat importanţa partidei cu Dinamo, meciul care poate relansa CFR-ul în lupta pentru titlu.

- Domnule Andone, e campioana pregătită pentru a-şi lua revanşa în faţa lui Dinamo?
- Va fi cu siguranţă o partidă foarte grea. Chiar dacă Dinamo nu traversează o perioadă foarte bună, nici noi n-avem o situaţie prea fericită în campionat. Ne dorim, în primul rînd, să ne luăm revanşa după eşecul din Supercupă. Dinamo e o echipă bună, dar una de bătut. Mă gîndesc să le fac o surpriză, să joc 3-4-3, dar nu ştiu dacă pot, că nu sîntem cu banii la zi.

- E agitaţie la CFR înaintea derbyului?
- Unii ar vrea să fie. Toată tevatura asta se face din cauza invidiei unora că am intrat în grupele Champions League şi a banilor care vin după această performanţă.

"O înfrîngere cu Dinamo? Un dezastru!"
- Lucrurile nu stau prea bine în clasament.
- Am mai spus-o, cel mai important obiectiv al CFR-ului e cîştigarea campionatului. Nu sîntem mulţumiţi de ceea ce am realizat pînă acum, asta e clar. Am avut probleme legate de organizarea în defensivă, sper să le fi ameliorat în această săptămînă de pauză. Şi cu Petrolul am luat goluri pe greşeli colective, în faze în care au fost implicaţi 3, 4 sau chiar 5 jucători. Faza de atac merge bine. Nu există joc fără greşeli, dar e important să faci cît mai puţine.

- Aţi renunţat la principiul rotaţiei?
- Nu vor mai fi 7 sau 8 schimbări de la un meci la altul, dar dintr-un motiv simplu. Am foarte mulţi jucători accidentaţi, deci lotul nu mai e de aceeaşi valoare.

- Ce ar însemna o înfrîngere la Dinamo?
- Nici nu vreau să mă gîndesc la un asemenea scenariu. Schimb toată echipa pentru meciul cu Braga. Trimit alţi 10 în teren, în Champions League. Să ştie toţi că, dacă vor să fie pe teren în Champions League, atunci trebuie să joace bine în Bucureşti.

- E un avantaj că Ţucudean nu joacă? S-a spus că ar fi accidentat.
- Ei nu joacă! Vă spun eu că joacă. Dacă vreţi vă spun şi echipa pe care o va folosi Dinamo.


"Bonetti e un antrenor bun, unul care i-a adus un trofeu lui Dinamo. Sînt convins că şi-a dat seama între timp că Bălgrădean şi Ţucudean sînt băieţi de caracter. Ţucudean e unul dintre cei mai buni tineri atacanţi din Liga 1"
Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  14 Septembrie 2012, 20:24

Trebuie sa va scremeti rau sta sera! Capito???

bad75
bad75  •  14 Septembrie 2012, 18:03

Cand am deschis acest sait, am avut impresia ca m-a aruncat in alta parte,vazand asa mult interes din partea stelistilor,nu pot decat sa ma bucur.

bad75
bad75  •  14 Septembrie 2012, 17:51

Respect pentru Ando,dar sper sa bata Dinamo azi.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează
Close