FOTBAL  »  Superliga  »  

Andone: "Dănciulescu e un exemplu de urmat, am aşteptări mari de la el"

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2010 00:00

Ioan Andone a declarat pentru gsp.ro că se bucură pentru revenirea lui Ionel Dănciulescu în Ştefan cel Mare: "Sper să ne ajute în noul proiect Dinamo, este un fotbalist-exemplu ce trebuie urmat de tinerii jucători ai <cîinilor>. Dănciulescu este un model de profesionalism. Am aşteptări mari de la el, aşa cum şi fanii au. Eu cred că va fi pregătit să joace la cel mai înalt nivel posibil".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ra7l_s7enu
ra7l_s7enu  •  26 Iulie 2010, 19:00

vor reveni Goian,Dr.Grigore si vor fi titulari in centru si sper sa il poate folosi si pe helder ca dupa vom avea si aparare dar ar mai trebui adusi inca cativa jucatori eu as zice ca ar fi indicati Cardoso,Eric,Parvulescu,Buchta sau Villadsen(ceahlaul),Luchin sau Mera!!! Si dupa vom avea echipa oricum si cu lotul pe care il avem ne batem cu sanse mari la titlu fortza dinamo !!!!

legoolas
legoolas  •  26 Iulie 2010, 18:01

HOMEI e slab ? aseara a fost zeu..si scarlatache si-a revenit..moti nu stiu ce e cu el.

hartibaciu
hartibaciu  •  26 Iulie 2010, 17:58

Ando, cu Helder ce-ai de gand? Tu chiar esti pe langa problema... Cat crezi ca vei mai avea noroc? Apararea e treaba exclusiva a antrenorului... O echipa care primeste multe goluri e prost antrenata, iar una care marcheaza multe goluri are jucatori de valoare! Ando, fii bun si lasa-ne!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează