FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI / STEAUA - DINAMO

Andone e cu gîndul la finala Cupei: "Pregătim surprize Stelei!"

Ioan Andone mai are contract cu Dinamo pînă în 2012, dar după ultimul act al Cupei va avea o întîlnire finală cu conducerea
Ioan Andone mai are contract cu Dinamo pînă în 2012, dar după ultimul act al Cupei va avea o întîlnire finală cu conducerea

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 20:40

Andone se gîndeşte la finala Cupei, dar azi va alinia cel mai bun "11" contra Timişoarei şi-i avertizează pe elevii săi: "Luăm cinci dacă evoluăm cum am făcut-o cu Brăneşti!"

- Domnule Andone, vă mai puteţi concentra pentru meciul cu Timişoara?
- E rivalitate între noi şi Poli, plus că jucăm împotriva unei echipe care putea lua campionatul. Vrem şi noi revanşa şi să terminăm pe locul patru.

- Deci veţi utiliza cel mai bun "11"?
- Voi băga cea mai bună echipă. Nu avem cum altfel pentru că va fi un meci dificil, Poli are o echipă valoroasă.

- Aţi pregătit în această săptămînă şi meciul cu Steaua, din finala Cupei?
- Trebuie să facem orice pentru a cîştiga Cupa pentru fanii noştri. Avem o strategie, îi analizăm pe stelişti. Oli a schimbat ceva la Steaua, e un antrenor bun, cu experienţă. Căutăm să-i surprindem, să le facem o surpriză.

- Sînteţi pregătit şi de lovituri de departajare?
- Mi-aş dori să cîştigăm în 90 de minute, dar exersăm şi penaltyurile. Contra Stelei te motivezi repede, ambiţia se va vedea pe teren.

- Cum aţi caracteriza acest sezon pentru Dinamo?
- A fost unul nereuşit, cu multe meciuri proaste şi oscilaţii de joc. Am luat foarte multe goluri, nu mi s-a întîmplat să schimb aşa des apărarea, mereu am făcut gafe. Doar pe postul de fundaş dreapta am folosit şapte jucători. Nu am avut constanţă în alinierea unei apărări. Nici în visele mele negre nu mă aşteptam la aşa ceva!

- Dar cel mai prost meci?
- Brăneştiul putea să ne scoată din Europa, a fost unul dintre cele mai penibile jocuri. Dacă jucăm la fel la Timişoara, luăm cinci!

- V-aţi fi dorit să scoateţi lumea în stradă cum s-a întîmplat la Galaţi?
- Oţelul a muncit şi munceşte foarte mult, sînt foarte organizaţi în provincie. Dacă Dinamo lua campionatul, nu scotea niciodată 30.000 de oameni în stradă cum s-a întîmplat la Galaţi! Poate nici Rapidul sau Steaua.

"Sînt mai mulţi jucători buni care ar trebui să rămînă, dar, dacă sînt oferte bune, clubul va alege. Nu e important să dai milioane pe jucători, ci să se acomodeze. Ce, Bakaj, Naumovski au fost scumpi?"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Dinamo are un aparent avantaj moral, dar va fi un meci deosebit, cu o încărcătură aparte. Fotbalul românesc trece printr-o criză, de aceea sper să fie un meci frumos"
Cosmin Olăroiu, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dd....
dd....  •  25 Mai 2011, 09:53

Ce surprize sa pregatesti frate,ca schimbi apararea aia meci de meci si tot praf e,cine a mai pomenit sa iei 50 de goluri in campionat?Sa va fie rusine,sunteti niste ,,falcosi''cu totii,aluzie la grosimea obrazului.

buziliv
buziliv  •  22 Mai 2011, 07:15

CEA MAI PLACUTA SURPRIZA E SA TI DAI DEMISIA.TALNAR E CU 5 CLASE PESTE ANDONE.ANDO UN ANTRENOR EXPIRAT

mbogdan80
mbogdan80  •  21 Mai 2011, 11:15

de o singura supriza a lui dinamo imi este frica: ARBITRUL SPER SA ARBITREZE BALAJ - E SINGURUL ARBITRU INTEGRU SI VALOROS

Vezi toate comentariile (12)
Comentează