FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andone: "Nu mă interesează spectacolul, vreau punctele cu Steaua!". Cine învinge?

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul Rapidului, Ioan Andone, consideră că punctele sînt mult mai importante în derbyul cu Steaua decît spectacolul şi insistă asupra motivelor care i-au împiedicat pe giuleşteni să fie mai sus în clasamentul din Liga I.

"Nu ne interesează spectacolul, vrem doar cele 3 puncte. Sîntem obligaţi să profităm de ultima şansă pe care o avem pentru a ne califica în Europa League. Echipa e pregătită fizic şi psihic, vreau să subliniez că avem o condiţie fizică foarte bună pentru că s-a tot speculat în ultimul timp referitor la faptul că cedăm prea uşor pe finaluri.

Sînt mulţumit de ceea ce s-a lucrat în iarnă, nu asta e problema la Rapid. Noi nu ne concentrăm şi pierdem unele meciuri tocmai din această cauză", a spus Andone.

Tehnicianul s-a referit şi la duelul tactic pe care îl va avea cu Mihai Stoichiţă:

"Din punct de vedere al motivaţiei nu prea am avut ce să fac, jucătorii sînt montaţi ca la fiecare meci împotriva Stelei. Eu cu Stoichiţă nu prea avem cu ce să ne surprindem, poate să folosesc unul sau doi jucători pe alte posturi decît se aşteptă lumea. Ne ştim, intuim ce vom juca fiecare, sper să fim noi cei care vom cîştiga", a explicat Andone, după care s-a referit la vizita pe care George Copos a făcut-o în cantonamentul giuleştenilor:

"E bine că domnul Copis a trecut pe la noi şi că e alături de echipă. Băieţii se plictisesc dacă îi văd în fiecare zi pe antrenori, aşa se mai destinde atmosfera. Jucăm pe prime foarte bune, pe bani mulţi, dar le vom lua numai în cazul în care ajungem pe 6".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
skrap
skrap  •  18 Aprilie 2010, 02:14

se amana meciul Rapid - Steaua, din cauza norului de cenusa vulcanica, suporterii echipei gazda numai pot zbura la stadion

 •  17 Aprilie 2010, 17:31
Postat de pedrogar pe 17 Aprilie 2010, 16:10

Rupe-le botul la oi.

N-ai vrea tu sa-mi dai un bot in co/a_ie cum da mielul la oaie...?

pedrogar
pedrogar  •  17 Aprilie 2010, 16:10

Rupe-le botul la oi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează