FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Andone: "Nu sînt mercenar, vreau să cîştig derby-ul cu Dinamo"

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul Rapidului spune că Dinamo nu-l poate surprinde la nici un capitol şi că îşi doreşte enorm să cîştige confruntarea cu fosta sa echipă.

"E un meci special pentru mine, nu vreau să fiu perceput greşit. Nu sînt mercenar, ci antrenor profesionist. Vreau să cîştig cu Dinamo, e orgoliul meu în joc.

E un fel de probă pentru mine, vreau să las ceva la Rapid. Iar dacă voi continua şi din vară, cu atît mai mult. Ştiu totul despre Dinamo. Le-am zis jucătorilor mei că dacă vor, le spun şi primul 11 al lui Dinamo.

Ştiu ce joacă fiecare, nu au cum să mă surprindă, totul depinde de jucătorii mei. Dacă se vor mobiliza şi vor lupta, iar atmosfera va fi la fel ca cea din meciul cu Steaua, vom cîştiga.

Marius Constantin nu este apt de joc, are întindere la inghinali. E o pierdere importantă, devenise liderul apărării. I-am spus că ar putea ajunge şi la naţională în ritmul ăsta.

Eu am planuri pentru Rapid, nu pentru Dinamo. Nu am intrat şi nu voi intra în planurile lor, să nu credeţi că aştept vreo ofertă! Mi-ar plăcea să continui la Rapid, Copos mi-a zis zilele trecute să semnez contractul, dar e bine totuşi să aşteptăm finalul sezonului", a declarat Ioan Andone.

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (5)
 •  30 Aprilie 2010, 16:24

FCD inseamna fraier cu diploma???...aha inteleg...si PCH inseamna patruped chinezesc?... offf cine v-o mai fi inventat si pe voi...avorturi comuniste.... pregatiti-va de vulcan si aveti grija pe unde calcati

 •  30 Aprilie 2010, 14:35

ce aveti cu Ando ...........el este mai dinamovist decat multi altii de pe forum .Ce putea sa faca el daca FRAIERII de conducatori dinamovisti nu l-au vrut.Normal ca isi doreste sa castige.......si rapidu ne va bate pentru ca noi datorita catorva fotbalisti si intregii conducere suntem VARZA FRATE..........asta e FORZA DINAMOOOOOOOOOOOOOOO

 •  30 Aprilie 2010, 14:08

bravo nea ando tine-o tot asa si intri definitiv in inimile suporterilor rapidisti vrem sa batem pe dinamo ptr. a demonstra multora ca suntem buni foarte buni haideti baieti ca se poate multa determinaresi victoria este a noastra fzr1923

Vezi toate comentariile (5)
Comentează