FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - RAPID 1-0

Andone: "Puteam să fiu la Miami, să fac baie în ocean acum, dar mi s-a părut OK Rapidul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Ioan Andone, consideră că echipa sa a evoluat bine în faţa lui CFR Cluj şi explică motivele care l-au determinat să accepte propunerea lui George Copos.

"Am jucat bine azi, dar avem problemele noastre pe care nu le putem depăşi. Cînd pierzi 3 meciuri consecutive şi dispari din lupta pentru titlu în cîteva săptămîni nu are cum să fie uşor. Rapidul nu are voie să stea unde se află în acest moment niciodată!

Altfel veneam azi la meciul cu CFR dacă am fi bătut Ceahlăul, dar de acum nu mai avem ce să facem, trebuie să ne gîndim la meciul viitor. Îmi place să muncesc, lotul Rapidului e bun şi m-a atras proiectul. Am atîţia prieteni la Miami care mă aşteaptă, puteam merge acolo dacă voiam, stăteam în mare şi mă simţeam bine.

Acum nu mai avem voie să facem paşi greşiţi, ne trebuie 9 puncte din meciurile cu Steaua, Oţelul şi Dinamo", a spus Andone la conferinţa de presă.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (13)
 •  12 Aprilie 2010, 08:43

Rusine pentru toti jucatorii de la Rapid ori nu aveti ambitie s-au mai grav nu aveti valoare in mod cert si sigur mentalitate zero tineti-o tot asa ca mai sunt 8 etape si scapati de corvoada de a intra pe terenul de fotbal. Pentru toti din galerie erati frati cu timisoreni eu zic sa sustineti rapidul pentru ca indiferent ce va fi interesul primeaza .Daca ciobanul vine in giulesti sigur ca ia 3 puncte sa plecati cu totii in frunte cu Copos ati uitat "bricheta"si anii de pana in 1989.

buratino
buratino  •  12 Aprilie 2010, 01:06

Oricum nu-i poti cere acestui om sa faca prea multe in acest scurt timp.Cred ca trebuie jucat tot cu el in sezonul viitor, dar nu pentru cateva etape ci pentru tot sezonul.Rapid are multe lacune,dar in prima repriza au jucat fotbal.

 •  12 Aprilie 2010, 00:35

Stai linistit Ando , la Miami nu se poate face deocamdata baie in ocean , apa e prea rece .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează