FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO „Care patron ți-a rămas la suflet, Mititelu sau Becali?” » Ce a spus Andrea Compagno

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2024 20:56 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 23:33

Atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani) a plecat azi spre China, el transferându-se de la FCSB la Tianjin Jinmen Tiger, care a plătit 120.000 de euro pentru el.

Pe aeroport, vârful care a jucat la FCU Craiova și FCSB a fost întrebat despre patronii celor două echipe, Adrian Mititelu și Gigi Becali.

Fericit că a scăpat de FCSB! Andrea Compagno, zâmbitor și relaxat la plecarea spre China: „Ultimele 6 luni au fost foarte grele” » Ce spune de Becali
FCSB
Fericit că a scăpat de FCSB! Andrea Compagno, zâmbitor și relaxat la plecarea spre China: „Ultimele 6 luni au fost foarte grele” » Ce spune de Becali

VIDEO Ce spune Andrea Compagno despre Gigi Becali și Adrian Mititelu

„Care patron ți-a rămas la suflet, domnul Mititelu sau domnul Becali?” a fost întrebarea primită de Compagno.

Iar italianul a oferit un răspuns diplomat: „Le voi fi recunoscător ambilor. Cu domnul Mititelu am relaționat mai mult. Îl vedeam mai mult. Pe domnul Becali l-am văzut o singură dată.

Înainte, el vorbise despre relația pe care a avut-o la FCSB cu Gigi Becali.

„Eu îi voi fi recunoscător domnului Becali că m-a luat de la FCU Craiova, a plătit mult pentru mine și mi-a dat o oportunitate foarte mare. Cred că sezonul trecut l-am răsplătit. Dar nu a fost destul, pentru că a zis că sezonul ăsta vrea să joace cu alt atacant. Dar îi mulțumesc pentru oportunitate”, a spus Compagno.

Ultimele 6 luni au fost foarte grele pentru mine. Am încercat să fiu mereu profesionist. E normal să fie greu când nu te simți apreciat. Simțeam apreciere doar din partea fanilor și vreau să le mulțumesc. A fost o onoare să joc pentru ei.

E imposibil să înțeleg ce a fost în ultimele luni, având în vedere sezonul trecut. Anul trecut a fost, probabil, cel mai frumos din viața mea. Nu mă gândeam că se va întâmpla așa. Dar momentele grele ajută. Am crescut mult. Asta e.

 – Andrea Compagno

Aș dori să-i mulțumesc lui Andrea Compagno, pentru tot ce a făcut pentru acest club. Pentru că a fost un profesionist, un jucător foarte bun, aș dori să îi urez toate cele bune în continuare la noua sa echipă. 

Dacă el a ales să meargă în China, deși avea și alte oferte, înseamnă că acolo e cel mai bine pentru el. 

– Elias Charalambous

Citește mai multe știri din Superligă:

Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”
SESPI
Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”
Charalambous le-a oferit fanilor o veste importantă: „E OK, pregătit să joace!” + Posibil debut la FCSB: „Va fi în lot”
FCSB - SEPSI
Charalambous le-a oferit fanilor o veste importantă: „E OK, pregătit să joace!” + Posibil debut la FCSB: „Va fi în lot”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
Shogun01
Shogun01  •  12 Februarie 2024, 08:48

La vara, Mititelu il ia gratis!

tivireli
tivireli  •  11 Februarie 2024, 17:46

A dat dovadă de educație si bun simț. Dar perioada la Mititelu, i-a fost decisivă pentru a pătrunde in fotbalul ceva mai înalt ca nivel, pentru că a avut răbdare cu el și a trecut de la nivelul San Marino la un nivel mediu european. Sigur că și FCSB i-a oferit participarea in cupele europene, ceea ce este foarte important. Dar Becali a dat dovadă de ceva foarte urât față de Andrea. Mai ales colegii din atac, in al doilea an. Caractere și caractere!

CostelMC
CostelMC  •  11 Februarie 2024, 12:04

La câte a fost supus de dl. Cioban, a dat dovada de bun simt și o educație cum rar mai vedem în sport. La fel de buna și comparația de pe aeroport dintre el și o alta reprezentantă a etniei ciobanului, el a făcut poze și a semnat autografe deși putea sa nu facă asta, ciobanita s-a ofuscat și a plecat în stil de mre diva de l coltul blocului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează