FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”

Andrei Cordea (dreapta) a ratat un transfer în Germania înainte de a ajunge la Al Tai / FOTO: Imago
Andrei Cordea (dreapta) a ratat un transfer în Germania înainte de a ajunge la Al Tai / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 15:17 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 15:53

Fostul impresar al lui Andrei Cordea (24 de ani), Rică Neaga, a povestit cum a ratat transferul atacantului la Augsburg.

Andrei Cordea joacă în prezent la Al Tai, în Arabia Saudită, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Dar anul trecut a ratat un transfer în Bundesliga, la FC Augsburg.

Clubul german a trimis o ofertă de 3 milioane de euro pe adresa FCSB, însă patronul Gigi Becali a emis pretenții mult mai mari.

Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”
U CLUJ
Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”

Rică Neaga: „Îmi pare rău de Andrei, că nu s-a concretizat oferta din Germania”

Fost impresar al jucătorului, Rică Neaga a povestit cum au decurs atunci negocierile. „Nu pot să spun dezamăgire, nu prea am așteptări foarte mari.

A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”
Andrei Cordea

În branșa noastră este cu totul atipic, astăzi dacă vine un alt impresar cu o ofertă la jucătorul pe care l-ai impresariat sau ajutat de mic, jucătorul se sucește. Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania.

Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham, când a marcat. Era din Arabia Saudită”, și-a amintit Neaga, citat de fanatik.ro.

Rică Neaga: „Are prețurile lui, ăsta-i Gigi”

Fostul jucător al Stelei și al lui FC Argeș a explicat că „după, a venit oferta de la Augsburg și apoi a plecat în Arabia Saudită (n.r. - Andrei Cordea). Nu a mai avut aceleași evoluții după ratarea transferului, a fost oscilant.

La fiecare jucător viața merge înainte. Nu am mai vorbit pentru că nu s-a transferat prin intermediul nostru, am pus capăt discuției în momentul în care s-a transferat.

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui (n.r. - Gigi Becali). Câteodată, după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000...

Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8. Are prețurile lui, ăsta e Gigi. Dacă pierde, câștigă e același om”.

Gigi Becali a luat 1,32 milioane de euro de la Al Tai

Andrei Cordea, 24 de ani, a îmbrăcat tricoul FCSB între 2021, când a fost adus de la Clinceni, și 2023. Gigi Becali l-a vândut în iulie 2023 lui Al Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro, după ce în luna ianuarie a acelui an refuzase 3 milioane de euro plus bonusuri de la FC Augsburg.

Mai puteți citi:

Tecuceanu din Tecuci, eroul Italiei! Record doborât după 31 de ani

Eugen Voicu a rupt tăcerea în scandalul fotografiei cu tezaurul lui CFR Cluj: „Manipulare grosolană” » Dănciulescu are o cu totul altă variantă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  24 Februarie 2024, 17:06

giginho ciobaninho, afacerist meserias))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează