FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 2-0

Andrei Cristea e noul golgeter al Ligii I!

Andrei Cristea, Cristea, Dinamo
Andrei Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Andrei Cristea e trist pentru sezonul ratat al "cîinilor", dar fericit că a ieşit cel mai bun marcator al Ligii I, cu 16 reuşite.

- Andrei, ai luat singurul trofeu al lui Dinamo, cel de golgeter. Cum te simţi?
- Sînt bucuros că am ieşit cel mai bun marcator, dar era mai frumos dacă aveam realizări şi cu echipa. Este şi meritul colegilor mei, fără ei nu aş fi reuşit. Cred că şi ei sînt bucuroşi pentru mine. Dinamo a dat foarte mulţi golgeteri şi am intrat şi eu în istoria modernă a clubului, istorie în care au luat acest titlu jucători mari precum Niculescu şi Dănciulescu. Mă bucur să fiu alături de aceşti fotbalişti.

- Îţi este teamă că Rapidul îşi va primi punctele de la TAS şi voi veţi pierde Europa?
- Eu zic că merităm să jucăm în cupele europene, acum vom vedea ce decizie se va lua. Ne pare rău că nu am putut învinge la Vaslui, aşa nu mai aveau rost calculele.

- Mai rămîi şi din sezonul viitor în Ştefan cel Mare?
- Rămîne de văzut ce se va întîmpla, nu ştiu ce va fi. Eu îmi doresc foarte mult să fiu sănătos şi să-mi fac treaba pe teren.

- Dar dintre colegii tăi cine crezi că va pleca?
- Nu sînt eu în măsură să spun, dar dacă vor fi oferte pe bani mulţi, probabil că se vor transfera cîţiva.

- Cum vezi situaţia de la Dinamo după acest sezon?
- A fost un an greu, care nu a fost foarte bun pentru noi. Trebuie făcută o analiză pentru a vedea unde s-a greşit, iar la anul să pornim la un drum nou.

19 titluri de golgeter au cucerit jucătorii lui Dinamo în istoria Ligii I

"Nu ne mai gîndim la Champions League. Noi să ne vedem de jocul nostru, să ieşim campioni şi abia apoi să mai discutăm despre grupele Ligii"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

"A fost cel mai prost sezon din ultimii ani. În retur am tras speranţe că ne revenim, dar la Urziceni s-a pierdut totul. Am avut 4-2 şi n-am fost în stare să învingem, asta ne-a tras în jos"
Florin Bratu, atacant Dinamo

"Sperăm ca Rapidul să nu-şi ia punctele înapoi de la TAS. Vrem ca la anul să fie mai bine, să nu mai avem emoţii"
Florin Bratu, atacant Dinamo

"Am făcut un sezon foarte bun, dar acum ne gîndim doar la finala Cupei. Vrem să cucerim acest trofeu neapărat"
Lucian Burdujan, atacant Vaslui

"Am avut ca adversar şi terenul. Locul al 3-lea e o performanţă pentru noi. Mergem la Iaşi să şi cucerim un trofeu"
Wesley Lopes, atacant Vaslui

"Mai am un an de contract, dar nu ştiu ce va fi. Eu mi-am îndeplinit obiectivul: prezenţa în Europa League. Am luat echipa de pe 9 şi am dus-o pe 6!"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

"În cazul unei decizii favorabile Rapidului la TAS, toţi cei de la Liga Profesionistă de Fotbal ar trebui să-şi dea demisia"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

"Cînd am venit la Vaslui, echipa nu era pe un loc care să-i facă cinste. Dar cred că se putea şi mai bine. Vreau să cîştig Cupa României!"
Marius Lăcătuş, antrenor Vaslui

"E problema lui Lăcătuş dacă vrea să plece. Dacă are probleme familiale, nu mă pot băga eu peste el. E major, o să-i respect decizia dacă nu mai vrea să stea. Bergodi nu e pe listă"
Adrian Porumboiu, finanţator Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  23 Mai 2010, 23:18

Bravo Andrei! Felicitari! Incearca sa-ti gasesti un contract intr-un campionat mai puternic, acum e momentul sa pleci din romanica! Succes!

 •  23 Mai 2010, 15:27

FELICITARI LUI ANDREI CRISTEA!E UN JUCATOR TALENTAT SI FARA FITELE CARE SI LE ARATA TOTI NIMICII CARE AJUNG SA IMBRACE TRICOUL LUI DINAMO!IN REST, DINAMO A AVUT CEL MAI SLAB SEZON AL EI,DAR LA CAPITOULUL GOLGHETERI TREBUIE SA RECUNOASCA CHIAR SI TARANII PRO-VINCIALI CA DINAMO CARE A DAT PANA ACUM 19 GOLGHETERI E CEA MAI BUNA LA ACEST CAPITOL,CHIAR SI CU ARBITRII IMPOTRIVA EI A REUSIT SA INSCRIE UN FOTBALIST CELE MAI MULTE GOLURI SI SA ADUCA TROFEUL DE GOLGHETER AL ROMANIEI LA DINAMO!

 •  23 Mai 2010, 11:58
Postat de pe 23 Mai 2010, 09:16

bratulr numai gura de tine , esti toata ziua la interviuri dar fotbal canci. esti unu dintre cei care a pus umaru la distrugerea lui dinamo prin fitele tale.

nici vorba

Vezi toate comentariile (5)
Comentează