FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER ÎNTRE RIVALE

Andrei Cristea refuză oferta Rapidului

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Andrei Cristea, cerut de giuleşteni, spune că nu se mai gîndeşte la un transfer şi că va juca "în continuare cu sufletul pentru Dinamo".

Golgeterul sezonului trecut din Liga 1 a devenit ţinta de lux a giuleştenilor care caută cu disperare un atacant, dar Andrei Cristea spune că nu mai ia în calcul un transfer din Ştefan cel Mare.

Gazeta de duminică a scris despre încercarea rapidiştilor de a-i convinge pe dinamovişti să-l cedeze pe fotbalistul care a marcat şi în această ediţie de 4 ori pentru roş-albi. "Am cerut un milion de euro. Şi nu credem că Rapidul îşi permite un asemenea preţ!".

Cristea a spus ieri pentru cititorii gsp: "Joc cu sufletul pentru Dinamo. N-a fost să fie să plec în Germania, asta e viaţa, sănătoşi să fim! Nu plîng, n-am disperat, a fost doar o oportunitate care nu s-a concretizat. Îmi face plăcere cu adevărat să joc în tricoul alb-roşu cu doi cîini la piept, sper să îmi ajut în continuare echipa să învingă".

Sîmbătă, în amicalul cu Gaziantep (scor 2-2), el a pasat decisiv la golurile lui Marius Niculae şi Dănciulescu. "Am fost acuzat de răuvoitori că sînt egoist, dar cred că am demonstrat şi la meciul din Turcia că joc pentru colegi, şi eu le sînt dator atunci cînd marchez. Relaţia mea cu ei este foarte bună, mă simt dinamovist şi vreau să cîştigăm tot în România în acest an!", a încheiat Cristea.

400 de mii de euro a cerut Dinamo pentru un împrumut pe un an al lui Cristea la Karlsruhe. Nemţii din liga secundă germană s-au răzgîndit în ultima clipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  06 Septembrie 2010, 22:08

hmmm....fara cuvinte..oricum andrei e un jucator bun:) bv bine ca ai ramas la dinamo:)

marius_red_dog
marius_red_dog  •  06 Septembrie 2010, 19:09
Postat de ultrastil1923 pe 06 Septembrie 2010, 10:06

lasa, ramai la j a v r e, daca te prindea Marius Constantin te batea de suna apa in tine. stii bine ca ti-a promis-o dupa ce-ai facut in sfertu' ala de cupa uefa. DECI MARSH!!!!!

deci sugi p**a

marius_red_dog
marius_red_dog  •  06 Septembrie 2010, 19:07

cine vb...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează