FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Marc vrea să ajungă titular şi are ambiţii mari la Dinamo: ”Vreau să fiu campion!”

Andrei Marc se familiarizează cu stadionul și cu gazonul din Ștefan cel Mare // Foto: Cristi Preda
Andrei Marc se familiarizează cu stadionul și cu gazonul din Ștefan cel Mare // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 23:48

Andrei Marc, 21 de ani, îşi doreşte să devină cît mai rapid titular sub comanda lui Mihai Teja. Apărătorul se pune la punct cu pregătirea fizică după ce a alergat de unul singur la Piatra Neamţ.

Andrei Marc a fost prezentat ieri ca dinamovist cu acte în regulă, fundaşul de 21 de ani semnînd pe 4 sezoane şi jumătate cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Moldoveanul a declarat că a ales tricoul alb-roşu pentru a-şi îndeplini cîteva vise din copilărie: "Vreau să fiu campion, de aceea am ales Dinamo. Voi fi dedicat clubului. Îmi plăcea mai mult Dinamo decît Steaua, încă din anii trecuţi. Cred că se poate construi frumos şi trainic la echipa noastră. Concurenţa va fi benefică şi pentru mine, şi pentru colegi, eu voi lupta să fiu în primul 11, fiindcă am venit să joc. Sînt dispus la multă muncă".

Andrei speră ca de la finele lunii să fie o soluţie viabilă pentru a fi titularizat: "O lună am făcut pregătire cum am putut eu mai bine, de unul singur. Mai am nevoie de puţin timp pentru acomodare la Dinamo, deşi am fost primit superbine de colegi şi de antrenori. Domnul Teja va decide cînd voi fi gata de joc".

750.000 de euro este cota lui Marc conform transfermarkt.de

"Am vrut să vin la un club mare, de tradiţie, din România, nu mi-e teamă de presiune. Am avut speranţe că se va rezolva odată şi odată situaţia, să devin liber de contract, am făcut un mare pas înainte" (Andrei Marc, fundaş Dinamo)

"A mai sosit un jucător de calitate, creşte presiunea pe antrenor. Dar îmi place să lucrez astfel şi cu fotbalişti de valoare. Dacă Marc va fi cel mai bun dintre stoperi, va juca" ( Mihai Teja, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Transfer în pericol
Ionuţ Nedelcearu a început 2015 ca titular şi se apropia cu fiecare etapă de un transfer de vis la Sampdoria. Fundaşul de 18 de ani a fost curtat de genovezi şi-n iarnă, însă italienii au rămas să facă afacerea la vară, transmiţînd că-l vor monitoriza pe tînărul dinamovist. Doar că accidentarea din meciul cu U Cluj (3-0), microleziune fibrilară la piciorul drept şi o pauză de trei săptămîni, îi pune în pericol lui Nedelcearu mutarea la formaţia italiană. Mai ales că există o concurenţă acerbă în acest moment pe post: în duel mai sînt Bunoza, Machado, Andrei Marc şi Durimel.

"Nu vrem ca jocul să scîrţîie"
"Cîinii" aşteaptă răspuns de la FRF, care a trimis o adresă la UEFA cu privire la posibilitatea accesului în cupele europene al cluburilor aflate în insolvenţă. "Să ajungem, mai întîi, pe o poziţie de Europa şi vom vedea atunci care e situaţia. Pînă atunci, continuăm proiectul de a promova cît mai mulţi tineri români în primul 11, să producem un fotbal competent şi plăcut, nu vrem ca jocul să scîrţîie, ci sîntem adepţii fotbalului ofensiv, spectaculos", a punctat Dănciulescu.

"Vom da gol, sper să nu luăm!"
Mihai Teja este în faţa unui test la Tîrgu Mureş, ardelenii, conduşi pînă în iarnă de Daniel Stanciu, ocupînd acum locul 3: "Va fi un meci greu, fiindcă ASA e puternică acasă. Sper să învingem, poate chiar va fi şi un meci-spectacol între două echipe ce-au început bine 2015. De dat, vom da gol sau goluri, căutăm să fim atenţi pe faza defensivă, ca să continuăm să nu primim gol".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
fangigi
fangigi  •  06 Martie 2015, 00:19

Cum? Nu a vrut si asta la fc parnaia zisa si wcsb? Nu e ovyna de mic? Mai exista asa ceva?

cristi47.reload
cristi47.reload  •  05 Martie 2015, 20:05

Campion la cules sapunuri la dus

1745flo
1745flo  •  05 Martie 2015, 18:06
Postat de gabrita pe 05 Martie 2015, 14:14

Daca vrei sa fii campion, mergi totusi la steaua domnule andrei marc...

Steaua nu mai exista, mai dechide un ziar, un internet, donmule Gabrita!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează