FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolescu n-ar ezita să plece de la Dinamo: „Mandatul meu e pe masa acționarilor” » Măsurile propuse în ianuarie

Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo
Sursă foto: Facebook
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 20:42 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 22:16

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo și acționar în Red&White, firma cu 80% din acțiunile clubului, a anunțat o serie de măsuri pe care le va lua din ianuarie, pentru ca roș-albii să iasă din zona retrogradării.

Nicolescu a anunțat că antrenorul Zeljko Kopic va implementa mai multe măsuri privind profesionalismul jucătorilor. Oficialul lui Dinamo susține că ar urma să plece dacă deciziile luate de acum înainte s-ar dovedi proaste, ducând echipa în Liga 2.

Regula care aruncă în aer Liga 1 » Propunerea lui Burleanu pentru sezonul viitor
REGULĂ
Regula care aruncă în aer Liga 1 » Propunerea lui Burleanu pentru sezonul viitor

Andrei Nicolescu: „Mandatul meu e pe masa acționarilor”

„Îmi asum răspunderea pentru ce s-a întâmplat în vară, deși nu sunt 100% cel care a implementat măsurile în vară. Acum, în iarnă, îmi asum sută la sută dacă nu vor fi măsurile bune. 

Eu am mandatul pe masa acționarilor, care vor aprecia dacă deciziile pe care le-am luat sunt bune sau nu”, a declarat Andrei Nicolescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Andrei Nicolescu: „Cristalizăm o serie de măsuri pentru ianuarie”

Cristalizăm o serie de măsuri, inclusiv în zona de administrare, privind capacitarea tuturor resurselor. Anumite măsuri în cadrul staff-ului care să ducă la niște rezultate mai bune. Mă refer la metodologia de lucru a lui Kopic. Apoi, la unele transferuri pe care el și Gabi Glăvan le vor considra necesare. E greu să dau detalii. 

Zeljko a remarcat niște lucruri pe care nu le facem, pe care o echipă profesionistă ar trebui să le facă. E vorba de «igiena» personală a jucătorilor, mă refer la toate aspectele privind viața unui fotbalist profesionist. Să responsabilizeze prin numite măsuri jucătorii. Îmi e greu să spun câte transferuri facem, dar nu în număt atât de mare precum s-a vehiculat. 

Mă bazez pe puncte în aceste două meciuri rămase (n.r. - cu Botoșani și Voluntari), mă bazez pe informațiile primite de la antrenor și pe ceea ce simt eu. Poți să dai vina pe ghinion de 3-4 ori, nu de 10 ori. Am înțeles că Zeljko vrea să vorbească cu Ovidiu după meciurile acestea două, după ce va avea și el o perspectivă mai de ansamblu. 

Cred că a fost decizia bună să îl angajăm pe el. Știa aproape toate infomațiile, mai puțin pe cele de bucătărie internă”, a mai declarat Andrei Nicolescu.

VIDEO. Ciprian Panait despre situația de la Dinamo: „Am fost un susținător al lui Burcă. Au șanse să se salveze de la retrogradare”

Citește și:

Dinamo vrea un croat „fără vârstă”! Joacă pe șase posturi și a impresionat la patru echipe în Liga 1
DINAMO
Dinamo vrea un croat „fără vârstă”! Joacă pe șase posturi și a impresionat la patru echipe în Liga 1
Cristi Borcea, nostalgic după ce-a văzut imagini de colecție cu Dinamo: „Uite așa-i plimbam, costa cam o sută de mii de euro!” + Pronostic surprinzător privind salvarea
DINAMO
Cristi Borcea, nostalgic după ce-a văzut imagini de colecție cu Dinamo: „Uite așa-i plimbam, costa cam o sută de mii de euro!” + Pronostic surprinzător privind salvarea

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
cezars61
cezars61  •  15 Decembrie 2023, 19:46

Cum poți să mai speri să mai iasă o bășină ( salvare de la retrogradare) de la un măgar mort ( Dinamo) ?! Liga a 2 a scrie pe noi. Ne despart 12 puncte de locul 14, iar noi am făcut 10 puncte în 19 etape! Totul e varză la Dinamo, nu e cazul să ne mai facem iluzii.

therealreddog33
therealreddog33  •  15 Decembrie 2023, 08:51

Aceeași gargară de prost gust! Pleacă mă râsule odată, du-te după Burcă! Ah, am uitat, trebuie să îi ceri voie lui Bucurică, să pleci...

Alexis2012
Alexis2012  •  15 Decembrie 2023, 08:17

Nu se poate face treaba într-un club plin de oameni care nu stiu ce inseamna fenomenul fotbal. Doar amatori.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează