FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Și Andrei Nicolescu se ia de Vassaras: „Nu e normal un astfel de tratament!”

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 17:15 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 18:02

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat dur după ce a văzut comunicatul emis de Kyros Vassaras. 

După gafa care a decis meciul Sepsi - CFR Cluj 2-1, CCA a emis un comunicat. A anunțat că va opri de la delegări brigada și și-a prezentat scuze pentru greșeală. Iar după Gigi Becali, care l-a atacat pe Vassaras, și Andrei Nicolescu s-a luat de grec. 

El a făcut referire la faza controversată din Botoșani - Dinamo 0-2, când „câinii” au cerut penalty. 

Omul care a readus speranța la Dinamo a vorbit pentru GSP: „Și David Beckham am înțeles că a aplaudat atunci” + Ce fotbaliști îl inspiră și cum e atmosfera cu Zeljko Kopic la echipă
DINAMO
Omul care a readus speranța la Dinamo a vorbit pentru GSP: „Și David Beckham am înțeles că a aplaudat atunci” + Ce fotbaliști îl inspiră și cum e atmosfera cu Zeljko Kopic la echipă

Și Andrei Nicolescu se ia de Vassaras 

„Din păcate, în continuare suntem tratați de către arbitri la «și alții». Fazele noastre sunt apreciate cu foarte multă lejeritate. Este un nou semnal de alarmă. 

Încă nu suntem apreciați ca toți ceilalți participanți la competiție, ceea ce nu poate decât să ne supere, pentru că nu se poate ca tratamentul să fie diferențiat pe echipe. Nu se poate ca domnul Vassaras să iasă pentru anumite echipe și să răspundă, să prezinte scuze, și pe alte echipe să le ignore total. 

Nu e normal ca un astfel de tratament să se întâmple într-o competiție în care toate competitoarele au aceleași drepturi. Merita și Dinamo un răspuns. 

La meciul de aseară a fost penalty clar în minutul 14, mai clar decât cel pe care l-am primit la Oradea împotriva noastră, în minutul 95. Suntem tratați la «și alții». Nu aștept nicio scuză, aștept să fim tratați în mod egal cu ceilalți participanți la competiție. Încerc să trag semnale de alarmă”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit playsport

VIDEO Ce au făcut jucătorii lui Dinamo după victoria cu FC Botoșani

Citește și:

Dinamo, recompensă după victoria cu Botoșani » Suporterii au luat cu asalt site-ul de bilete
DINAMO
Dinamo, recompensă după victoria cu Botoșani » Suporterii au luat cu asalt site-ul de bilete
A dat un verdict ferm, după patru meciuri cu Zeljko Kopic la Dinamo: „Impresia asta mi-a lăsat-o. Să scuture lotul!”
DINAMO
A dat un verdict ferm, după patru meciuri cu Zeljko Kopic la Dinamo: „Impresia asta mi-a lăsat-o. Să scuture lotul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  19 Decembrie 2023, 19:14

Acum și aceasta este o problema națională vad ; De ce nu s- a început cu marea " flebete " a României în momentul de fata " echipa foștilor condamnați penali fcsb !? ( eventual alta " fosta bomba profitoare de pe urma comunismului Dinamo !? Asa ne pierdem în detalii ,Trebuie neapărat salutat acest început de Sinceritate a șefului arbitrilor ! De acum da sant de acord sa se pună mai multa presiune pe deciziile greșite ale arbitrilor ( Pt ca înțelegem sa greșești, omenește vorbind ,dar nu numai intr- un anumit sens ,etapa de etapa !? Cu ocazia aceasta ar fi bine sa nu ne bucuram de greșelile de etapa ,pt. Ca roata etapa următoare se întoarce! PS. Vedeți fcsb cât scandal face pt. orice decizie ,o săptămână întreaga, chiar dacă vii cu argumente ,realiste ,ei tot pe a lor o susțin!? Iar când profita de decizii PRO Arbitraje ,punem batista pe țambal, aici și presa are o mar vina ; Indiferent ca ești Botoșani ( Lanterna roșie momentan) sau fcsb ( lider momentan) Judecați cu aceeași măsură!? De aici tot bilciu toți vad ce se întâmplă, Please fair play ! Iar la final ( doar ) sa câștige echipa mai buna ! Nu avem nevoie de o campioana cu Teniși în picioare și cu Papion la gat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close