FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Angelov a impresionat la primul antrenament » "E tare ca stînca"

Articol de - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Bulgarul Angelov i-a uimit pe stelişti cu rezistenţa sa. Jucătorul a ajuns ieri în Austria, şi-a aruncat bagajul în cameră şi a ieşit imediat pe teren pentru primul antrenament.

Stanislav Angelov are un CV excelent, dar istoria nu-l impresionează pe Victor Piţurcă. Antrenorul l-a scos pe bulgar pe terenul de antrenament imediat ce a făcut cunoştinţă cu el. Angelov, un internaţional care impresionează prin versatilitate, putînd acoperi patru posturi, a fost adus de la Munchen de directorul sportiv Ovidiu Costeşin, la primele ore ale dimineţii. Plecase la 5:00 de la Bucureşti.

N-a apucat să doarmă deloc înaintea antrenamentului de la ora 11:00, pe care Piţi nu l-a lăsat să-l rateze! Antrenorul ţine ca Angelov să respecte un program de pregătire intens, care să-l facă apt de joc cît mai repede. Asta deoarece bulgarul are un handicap important în acest moment: el a venit direct din vacanţă, în condiţiile în care majoritatea colegilor se antrenează deja de aproape o lună.

Primele impresii ale roş-albaştrilor despre Stanislav? "Tipul e un pachet de muşchi, n-am mai văzut un fotbalist cu musculatura atît de bine lucrată! Probabil că anii petrecuţi în Germania l-au schimbat, fiindcă acolo se pune mare accent pe calităţile fizice, pe forţă, asta trebuie să-l fi determinat să progreseze" spun steliştii despre fotbalistul pe care l-au luat liber de contract după ce se despărţise de Cottbus.

Nu apare cu Ferencvaros
Angelov nu va debuta în amicalul cu Ferencvaros, de azi, ora 18:00. Piţurcă va proceda şi în cazul lui aşa cum o face şi cu portughezul Geraldo Alves, pe care l-a menajat în meciurile cu Zaglebie (4-1) şi cu Olympiakos (1-0), din cauza deficitului de pregătire fizică. O dată ce va deveni apt de joc, Stanislav va reprezenta o soluţie ca fundaş lateral sau ca mijlocaş central.

"Ce m-a impresionat în prima zi la Steaua? Mi-am dat seama că e vorba despre un club profesionist sută la sută, cu un antrenor foarte bun"
Stanislav Angelov, mijlocaş Steaua

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  11 Iulie 2010, 13:14

Castiga acum un OPLEL ASTRA. Este foarte Simplu. Fa-ti cont pe ://soferderomania.promotor.ro/FLAMINGO

bogdan_tiesto
bogdan_tiesto  •  11 Iulie 2010, 09:58

Un mesaj pt Pika...omule esti dus cu pluta....raman la parerea ca numai dobitocii ca tine pot face comentarii atat de idioate asa cum esti si tu de altfel...Bafta Angelov..INTOTDEAUNA SUPERIORI

pika17
pika17  •  11 Iulie 2010, 06:44

Salut baietzi!, am revenit cu acelashi mesaj pentru totzi stelistii" ma þiş pe voi si pe steaua voastra".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează