FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anghelache nu-şi face probleme cu Dinamo: ”Şi echipele mari ale Europei mai pierd meciuri, mai fac greşeli”

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 16:27

Dinamo vrea să impresioneze în Liga 1, şi nu numai, cu jucătorii care cresc în pepiniera proprie.

Iar Constantin Anghelache, preşedintele "cîinilor", a precizat într-un interviu pe site-ul oficial fc dinamo.ro: "Nu cred că la nivelul primei divizii mai există vreun alt club care să creadă aşa cum credem noi în jucătorii formaţi sau aduşi de cîţiva ani la şcoala noastră de fotbal". Dinamo i-a oferit funcţia de antrenor principal la Dinamo II lui Ilie Alexe, fostul secund al lui Ţălnar la prima echipă, şi pe aceea de şef al Centrului de juniori lui Gabriel Răduţă. Acum, 11 jucători sub 20 de ani are Dinamo în lot: Manyur, Dobrosavlevici, A. Radu, Rotariu, Vaştag, Filip, V. Balint, Tudorache, Buia, Fai, Pape Ndaw. În afară de aceştia, Raphael Stănescu (20 de ani) e împrumutat la Corona Braşov.

"Ne-am asumat împreună cu tehnicienii din cadrul clubului un proiect de reconstrucţie pentru următorii doi-trei ani. La Timişoara a fost doar un meci, în care adversarii au jucat foarte bine, şi-au valorificat ocaziile de poartă. Şi echipele mari ale Europei mai pierd meciuri, mai fac greşeli. Drumul este lung, iar reconstrucţia va solicita răbdare, perspectivă şi gîndire previzională. Mai sînt 33 de etape, trebuie să lăsăm în urmă lucrurile mai puţin reuşite pentru a ne prezenta cum trebuie în faţa fanilor, cu FC Vaslui", a mai precizat Anghelache.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
polistul68
polistul68  •  26 Iulie 2013, 15:35
Postat de jamx pe 25 Iulie 2013, 13:53

Ce creste? Mie imi suna foarte stupid...oricum daca te pricepi cat de cat la fenomen transferurile facute de Rapid in nici un caz nu duc spre competitivitate pe vreun post anume, ci doar pentru a astupa niste `cratere` existente la toate capitolele si pentru a incerca sa pastreze echipa in prima liga pana la gasirea unui finantator de nivelul acestul club.

Aproape toti tinerii enumerati, sunt crescuti altundeva...recte Timisoara....al vostru "sef" spune ca Timisoara a jucat foarte bine, de aia a cistigat...om bun, te-ai uitat la alt meci ? Timisoara a jucat chiar slabut, sa fim realisti, dar voi nu ati jucat NIMIC.

bitu1974
bitu1974  •  25 Iulie 2013, 21:22

A platit o mare parte din datorii dar vor scoate bani. Pe ei nu-i intereseaza performanta, vor baga bani putini in jucatori si vor vinde pe banda rulanta sub pretextul ca "nu-si mai doreau sa stea la DINAMO".

vasy86le
vasy86le  •  25 Iulie 2013, 20:31

Viitorul nu e prea stralucit, eu unul nu mai am incredere in Negoita, daca nu ai bani, nu te bagi sa preiei un club ca Dinamo, o fi platit el o parte din datorii, dar nu prea vad cu ce ne incalzeste pe noi asta daca echipa nu are viitor, daca si timisoara ne-a batut, un nou promovata si nu am fost in stare sa dam un gol, asta spune multe despre actuala echipa a lui Dinamo. Eu daca as fi in locul lui Negoita, as cauta un afacerist cu bani multi, gen Tiriac, si i-as propune o colaborare, intai as investi niste bani in transferuri de calitate, si apoi sunt sigur ca o sa apara si rezultatele, si regula nr 1 ar fi: timp de 2-3 ani, interzis la vanzarea jucatorilor buni.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează