FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, SÎMBĂTĂ 20:30, LOOK TV, DIGI, LIVETEXT GSP.RO

Animaţi de forma slabă a "cîinilor", stegarii au gînduri mari: "Scriem istorie cu Dinamo!"

Constantinescu este la cel mai bun sezon al carieri sale
Constantinescu este la cel mai bun sezon al carieri sale

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 19:27

Căpitanul "stegarilor" se dueleză cu Bilinski pentru titlul de golgeter al Ligii 1. Primul are 10 goluri, al doilea 11

Marian Constantinescu vorbit pentru GSP.ro despre partida de mîine cu Dinamo din care crede că echipa sa va lua toate cele trei puncte.

Mai mult, vrea să marcheze un nou gol pentru a-l bucura pe fiul său şi în acelaşi timp pentru a-l ajunge din urmă pe Bilinski.

Căpitanul "stegarilor" se dueleză cu Bilinski pentru titlul de golgeter al Ligii 1. Primul are 10 goluri, al doilea 11

Marian Constantinescu vorbit pentru GSP.ro despre partida de mîine cu Dinamo din care crede că echipa sa va lua toate cele trei puncte.

Mai mult, vrea să marcheze un nou gol pentru a-l bucura pe fiul său şi în acelaşi timp pentru a-l ajunge din urmă pe Bilinski.

- Marian, ce speranţe ai de la meciul cu Dinamo?
- Cîştigăm! Veţi vedea! Dinamo nu ne-a mai învins acasă de şase ani şi aşa va rămîne. Vom scrie istorie în această partidă, am toată încrederea.

- N-ar fi bun şi un egal?
- Dacă eram într-o situaţie normală, o remiză cu Dinamo era mai mult decît mulţumitoare, dar avînd în vedere că echipele din spatele nostru strîng în continuu puncte şi ne pot depăşi, singura variantă este să învingem echipa "cîinilor".

"Îi iau faţa lui Kamil!"

- Dinamo vine după o înfrîngere ruşinoasă cu Chiajna. Este un avantaj pentru voi?
- Eu aş spune că este un dezavantaj pentru că vor veni mult mai concentraţi şi mult mai ambiţioşi. Sigur vor să spele ruşinea din partida cu echipa lui Şumudică.

- Te vei întîlni şi cu adversarul tău din clasamentul golgeterilor, Kamil Bilinski. Cine va fi mai bun?
- Sîntem doi jucători care au evoluat bine în acest campionat şi în majoritatea timpului în care noi am marcat şi echipele noastre au cîştigat, dar eu mi-am propus să îl depăşesc pe Bilinski pentru că ne desparte un singur gol. Mă simt în formă maximă şi cred cu tărie că pot să o fac, dar este foarte important să marchez măcar un gol în această partidă".

"Lokica s-a făcut ofensiv"

- Cît de important e pentru tine să marchezi?
- Îţi dai seama că prefer să nu marchez, dar să luăm cele trei puncte, degeaba dau eu gol şi rămînem pe locul pe care sîntem.

- Antrenorul Lokica a spus ceva special despre această partidă?
- Deşi pînă acum am jucat mai defensiv, de data aceasta chiar a pregătit meciul şi a insistat să jucăm ofensiv, pentru că este singura soluţie în momentul de faţă. E o situaţie de totul sau nimic. Sper să nu-l dezamăgim.

"Chiar dacă o batem pe Dinamo, nu sîntem salvaţi. Evitarea retrogradării se va disputa pînă în ultima etapă, sînt sigur de asta"
Marian Constantinescu

"Dacă dau gol cineva va fi mai fericit decît mine. E vorba de băiatul meu, care îmi urmăreşte toate partidele"
Marian Constantinescu

10 goluri în 22 de meciuri a marcat Constantinescu în acest sezon de Liga 1
24 de goluri în 154 de partide a izbutit Constantinescu all-time în Liga 1
34 de ani va împlini căpitanul "stegarilor" pe 8 august

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
aldo_m
aldo_m  •  21 Martie 2015, 17:30

vreau sa castigam la brasov pt ca niculae e un baiat care mergea in limba dupa banii lui gigi acum gigi plateste doar pt echipa lui hagi sa-l vad pe scarba de niculae regulatoru lu peste ,indiferent daca imi place sau nu antrenorul EU VREAU SA CASTIGAM MEREU

chris_bu67
chris_bu67  •  21 Martie 2015, 13:51

E greu să câștige Brașovul,deși Dinamo pare în mare cădere.Cred că elevii lui Stoican vor face un meci bun.

mvradulescu
mvradulescu  •  21 Martie 2015, 09:00

Cam asta e meteahna echipelor noastre : cum li se pare că au o șansă la obținerea unor rezultate nesperate, auzi din gura lor tot felul de amăgiri fără nici un suport în ce îi vizează iar adversarii au șanse uriașe să fie ... spulberați ! Nu spun că aș fi deranjat de o victorie a brașovenilor, ci dimpotrivă, însă victoriile nu se obțin cu declarații sforăitoare, ci muncind până la epuizare pe teren, mai ales cu o echipă de talia dinamoviştilor, care și în cele mai slabe momente de joc a lor își pot anihila adversarii prin ambiție ... Stegari, lipsa "lăudăroșeniei" nu a omorât încă nici un fotbalist ... (cel puțin pe meleagurile astea) ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează