FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID, SÎMBĂTĂ, 16:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Antistelismul bate performanţa » Surdu este apreciat de galeria Rapidului pentru scandările împotriva Stelei

Surdu, cu trei reușite, e al treilea marcator al Rapidul în acest sezon, după Herea și Pancu, ambii avînd cîte 6 goluri
Surdu, cu trei reușite, e al treilea marcator al Rapidul în acest sezon, după Herea și Pancu, ambii avînd cîte 6 goluri

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 20:19

Surdu a reuşit să se facă apreciat de galeria rapidistă prin modul în care strigă împotriva rivalei din Ghencea

Adus în vară după ce i-a expirat contracul cu Steaua, Romeo Surdu (27 de ani) a reuşit să intre în graţiile galeriei giuleştene după doar cîteva luni şi asta în condiţiile în care nu a rupt gura tîrgului pe gazon. Cu toate că spectatorii de la tribuna 0 îi reproşează lui Răzvan Lucescu că-l titularizează pe Surdu, care e şi finul tehnicianului, fanii din peluză îl apreciază pe atacant pentru modul în care scandează împreună cu ei împotriva Stelei.

De fiecare dată cînd e înlocuit, galeria alb-vişinie îl cheamă la salut, iar Romică strigă împotriva foştilor săi colegi din Ghencea cu mult patos. Chiar şi suporterii de la tribuna 0 îl felicită pentru asta: "Bravo, Romică! Asta îţi iese cel mai bine!".

Susţinut de Lucescu junior
Răzvan Lucescu spune însă că e mulţumit şi de evoluţiile lui Surdu şi le cere suporterilor să aibă răbdare cu el: "Nu m-a dezamăgit! Sînt mulţumit de modul în care s-a prezentat pînă acum. Exceptînd meciul de la Tîrgu-Mureş, mereu a făcut ceva, a marcat, a pasat decisiv sau a scos un penalty. Chiar şi cînd nu iese în evidenţă, Surdu ne ajută mult. Are o mare calitate, ştie să se demarce şi reuşeşte să pună presiune de fundaşii adverşi!".

"La fiecare meci, Surdu ajunge la finalizare de 3-4 ori. Ăsta e un mare lucru! Sînt sigur că dacă va primi încredere şi va fi susţinut de fani, va începe să marcheze mai mult"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

3 goluri şi o pasă decisivă a izbutit Surdu pentru Rapid în cele 11 meciuri jucate în Liga 1. Atacantul a reuşit să obţină şi două penalty-uri, cu Astra (3-2) şi cu Gaz Metan (5-3)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (65)
marivas
marivas  •  25 Noiembrie 2011, 21:51

1...tu cine draq mai esti ma?ba hemoroid vagabond in loc de sarmale de sarbatori,sa-ti mance mata pula.mult noroc,igrasiatule.

maryobd
maryobd  •  25 Noiembrie 2011, 21:44

Bai mister, Ce crezi ma ca nu ne prindem noi de ce scrii articolul asta. Bai oparitule.. Cate goluri a dat Surdu tot sezonul trecut la stiaua si cate in 14 etape la Rapid? Mie nu-mi place de el si chiar as fi vrut sa vina altul daca tot luam de la spurcati.. Dar ce ai ma tu cu el ziaristul lui peste prajit... FII MA ZIARIST, NU SUPORTER!! DACA NU ESTI IN STARE SA FII OBIECTIV, LASA-TE MA SI DU-TE LA SAFTA.

1...
1...  •  25 Noiembrie 2011, 19:24
Postat de criticul99 pe 25 Noiembrie 2011, 17:17

toti care pleaca din ghencea injura steaua, nu e nimic nou....

Eu daca iti spun: sa-mi sugi pula rapid... Inseamna ca te injur pe tine sau pe echipa ta?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează