FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antoaneta, terapia prin care îşi revine Tătăruşanu :)

Iubita lui Tătăruşanu e alături de portar după ce acesta a comis mai multe gafe la Steaua.
Iubita lui Tătăruşanu e alături de portar după ce acesta a comis mai multe gafe la Steaua.

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 19:42

Iubita portarului Stelei i-a transmis un mesaj pe Facebook lui Ciprian, pe care îl asigură că "atunci cînd ne va fi greu, o să te ţin în braţe, o să te alint şi o să iau toată durerea ta asupra mea".

"Tătăruşanu a distrus-o pe Steaua în dubla cu Twente", "Tătăruşanu e un vagabond". Sînt doar cîteva din cuvintele prin intermediul cărora portarul Stelei a fost acuzat violent în ultima perioadă. Goalkeeper-ul roş-albaştrilor are însă parte de o metodă originală prin care reuşeşte să treacă, fără probleme, peste ceea ce e, probabil, cea mai grea perioadă din cariera lui.

Iubita lui, Antoaneta, i-a transmis prin intermediul Facebook-ului, modul în care încearcă să-l susţină în momentele grele. "Cînd ne va fi greu şi vom fi trişti, o să te ţin în braţe şi o să te alint, şi o să iau durerea ta asupra mea. Cînd plîngi tu, plîng şi eu, şi cînd te doare pe tine, mă doare şi pe mine. Şi împreună să încercăm să stăvilim toate şuvoaiele de lacrimi şi toată disperarea şi vom reuşi să străbatem drumurile pline de gropi ale vieţii", i-a transmis Antoaneta.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Brandan: "Avem voie cu românii?"

După ce Gigi Becali declarase între cele două meciuri cu Twente că "străinii au numai fiţe şi strică atmosfera din lot, o să scăpăm de ei la vară", Brandan a fost autorul unei ironii în momentul în care echipa a ieşit să mănînce în oraş după un antrenament. "Avem voie şi noi, străinii, să stăm la masă cu românii?", a strigat Brandan pentru a fi auzit de toţi cei prezenţi. "Foarte bine că pleacă pentru că el a stricat atmosfera aici", a reacţionat Becali.

Tătăruşanu: "Să-mi revin? Din ce?"
Ciprian Tătăruşanu a comentat ieri, cu ocazia participării la lansarea noilor tricouri ale echipei naţionale, situaţia sa de la Steaua. El a fost întrebat de reporterii TV: "Ciprian, ţi-ai revenit?". Răspunsul lui a fost: "Să-mi revin din ce?". Ziariştii au continuat: "Ai trecut cu bine peste perioada asta mai grea?", iar replica goalkeeper-ului a fost halucinantă: "Care perioadă?".

20 lei, biletul la Mioveni
Pentru partida de duminică seara, CS Mioveni - Steaua, din prima etapă pe 2012, conducerea argeşenilor a stabilit un preţ de 20 de lei pentru un bilet. Pentru galeria Stelei au fost rezervate 500 de bilete, care vor putea fi achiziţionate în ziua partidei, de la o casă care va fi deschisă special. CS Mioveni - Steaua se va juca duminică seara, de la 21:30 şi va fi în direct pe DigiSport 1. În tur, a fost 4-0 pentru Steaua.

Grigoraş: "Vreau să fiu antrenorul Stelei!"
Petre Grigoraş, tehnicianul lui Pandurii Tg. Jiu, a oferit o declaraţie surprinzătoare referitoare la Steaua. "Eu n-am refuzat Steaua niciodată. Întrebaţi orice antrenor din ţară dacă şi-ar dori Steaua şi o să vedeţi că toţi, dar absolut toţi vor dori. Cu siguranţă că vreau şi eu, numai că diferenţa dintre mine şi alţii e că eu nu sînt disperat după acest post", a spus Grigoraş.

Sandu dă vina pe Steaua
Preşedintele FRF a încercat ieri să găsească o explicaţie pentru care nu s-au vîndut foarte multe bilete pentru amicalul România - Uruguay, de mîine seară, de pe Arena Naţională. "Nu e o perioadă foarte bună, e şi frig afară. În plus, vine după o dublă a Stelei care a pierdut calificarea şi a produs dezamăgire", a spus Mircea Sandu. România - Uruguay se va juca mîine seară, de la 20:30, în direct pe Antena 1 şi GSPTV.

Pică transferul lui Pablo?
Gigi Becali a spus ieri că trecerea lui Brandan în China nu e sigură. "Le-am transmis chinezilor să-mi dea 700.000 de euro, plus încă 50.000, bani pe care am apucat să-i dau lui Brandan. Dacă nu vor, atunci să-mi aducă Brandan banii cînd se întoarce de acolo şi apoi poate pleca. Pînă atunci, nu se face nici un transfer pentru că eu pe încredere nu mai fac nimic, mai ales după ce am păţit cu Nicolae Dică", a explicat Becali.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
xhthu
xhthu  •  03 Martie 2012, 15:51
Postat de gazistu pe 28 Februarie 2012, 17:24

ce limbi ias da!!!

pustiu,inapoi la cotet

gazistu
gazistu  •  28 Februarie 2012, 17:24

ce limbi ias da!!!

mcbrain
mcbrain  •  28 Februarie 2012, 15:40

Draga Antoaneta,desfa-ti decolteul,imi vine sa vomit...Hai sictir!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează