FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Antonio Conceicao îl descrie pe Ivo Pinto, cel mai nou transfer de la CFR: ”E un jucător excelent”

Ivo Pinto (în alb) vrea să facă saltul spre reprezentativa de seniori a Portugaliei
Ivo Pinto (în alb) vrea să facă saltul spre reprezentativa de seniori a Portugaliei

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 19:59

Antonio Conceicao e convins că ”vişiniii” au dat lovitura prin transferul fostului fundaş dreapta al lui Porto.

Ivo Pinto (22 de ani) a semnat cu CFR Cluj, dar nu va fi prezent luni la reunirea lotului. Fundaşul dreapta va face cunoştinţă cu Ioan Andone şi cu noii săi colegi în cantonamentul din Austria, unde CFR va ajunge peste o săptămînă. Fostul jucător al lui FC Porto a primit cîteva zile în plus de vacanţă, după ce săptămîna trecută a fost convocat la acţiunile reprezentativei lusitanilor Under 21.

Fostul tehnician al "vişiniilor", Antonio Conceicao, spune că Ivo Pinto va deveni un jucător important în campionatul României. "E tehnic şi rapid, unul dintre cei mai promiţători tineri din Portugalia pe postul de fundaş dreapta. A adunat mai multe selecţii la juniori şi la tineret şi cred că în viitor va ajunge să joace şi la reprezentativa de seniori a Portugaliei. Cred că acest transfer poate fi considerat o lovitură pentru CFR Cluj", a declarat Conceicao.

Lansat de Pacheco
Ivo Pinto a fost promovat la echipa mare a lui Boavista, în 2005, de unul dintre antrenorii doriţi în trecut la CFR Cluj, Jaime Pacheco. "Atunci am ştiu că pot ajunge fotbalist. Pacheco m-a adus la echipa mare, unde m-am antrenat cu fotbalişti adevăraţi", a declarat Ivo Pinto pe site-ul firmei care-l impresariază. "Voi lupta mereu pentru a-mi îndeplini obiectivele. Cuvîntul renunţare nu face parte din vocabularul meu", a mai spus jucătorul de bandă.

Adrien Silva are o ofertă din Liga 1
Cotidianul O Jogo a scris în ediţia de ieri că "decarul" lui Sporting Lisabona, Adrien Silva (23 de ani), are o ofertă din România. Adrien a evoluat în 2011-2012 la Academica, sub formă de împrumut, fiind coleg cu Valente. Portughezul are însă o cotă importantă în Portugalia şi o clauză de reziliere a contractului cu Sporting de 25 de milioane de euro. Angajamentul acestuia expiră în vara lui 2013, iar "leii" i-au făcut deja o ofertă de prelungire.

Valente, la superlativ
Antrenorul de 50 de ani a subliniat şi importanţa transferului unui alt portughez la Cluj, Diogo Valente (27 de ani). "E genul de jucător care permite unui antrenor mai multă libertate de mişcare în plan tactic, un fotbalist care poate juca şi într-un sistem cu 3 atacanţi şi în 4-4-2. Valente are foarte multă experienţă, a jucat la mai multe echipe în Portugalia, iar recent a cîştigat Cupa cu Academica, în faţa lui Sporting. Şi el a reprezentat Portugalia, la tineret, într-o echipă cu Nani sau Quaresma", a mai spus Toni.

5 transferuri a perfectat CFR pînă în acest moment: Deac, Sepsi, Felgueiras, Valente şi Ivo Pinto

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
albusibiu
albusibiu  •  24 Iunie 2012, 16:24
Postat de re.organizatoru pe 11 Iunie 2012, 18:36

Or fi sudistii mitici, dar noi, clujenii, am coborat mult mai jos pe scara valorilor!!! Am devenit BOCI!!! De acum nu mai avem voie sa radem de cei din sud numindu-i mitici, din moment ce am devenit boci!!! Multumim cfristilor care s-au repezit ca bocul sa-l voteze pe slugoil baselului! Ne-au facut de rasul manelistilor!!!

Logica fara cusur, clujeanule. Pai cum a iesit Boc? Nu ziceai ca Clujul e numai U? Deci numai U-isti au votat! :))) Patetic mai poti sa fii, zau asa!

re.organizatoru
re.organizatoru  •  11 Iunie 2012, 18:36

Or fi sudistii mitici, dar noi, clujenii, am coborat mult mai jos pe scara valorilor!!! Am devenit BOCI!!! De acum nu mai avem voie sa radem de cei din sud numindu-i mitici, din moment ce am devenit boci!!! Multumim cfristilor care s-au repezit ca bocul sa-l voteze pe slugoil baselului! Ne-au facut de rasul manelistilor!!!

albusibiu
albusibiu  •  11 Iunie 2012, 11:26
Postat de re.organizatoru pe 11 Iunie 2012, 01:47

Aceia care ocupa Gruia ori de cate ori de joaca cfr-"U", care stiu sa fie suporteri si la 2-3 pt adversar pe teren propriu,facand astfel concitadina campioana. Aceia care te fac sa nu-ti porti culorile in Cluj, fara sa te atinga. Aceia care au iesit in strada pt ca Ion Moina sa nu se transforme in zona rezidentiala, aceia care au obligat autoritatile sa construiasca un stadion Elite in Cluj. Legatura cu cfr?:))))))))) Bafta in Europa, sper sa ajungeti cat mai departe!:) Din Cluj un calduros NUMAI "U"!!!!!!!!!

Suporteri la 2-3? Da, ingramaditi cu capetele plecate spre iesire. Si da, suporteri U, cei care au ca un imn de 2 cuvinte care, invariabil, face referire la CFR. Ce sa zici: niste intectuali, "studentii" astia! Numai Uratenie! Multumim inca o data pentru campionatele luate pe spatele vostru. :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează