FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenează o miniechipă » Reghecampf a mai rămas cu doar 12 jucători în lot :)

Reghe va avea din nou tot lotul la dispoziție abia miercurea viitoare
Reghe va avea din nou tot lotul la dispoziție abia miercurea viitoare

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 20:16

Reghe trebuie să găsească noi metode de pregătire, fiindcă i-au mai rămas numai 12 jucători.

O săptămînă de acum înainte, Laurenţiu Reghecampf va avea parte de o experienţă nouă în cariera lui de tehnician: caută metode de antrenament pentru un lot redus la jumătate de convocările la echipele naţionale şi de accidentări.

Antrenorului de 37 de ani i-au mai rămas doar 12 seniori şi azi, cînd se reiau şedinţele de pregătire după două zile de vacanţă, mai poate să completeze lotul cu juniori ca să poată conduce exerciţii normale.

Cum au dispărut fotbaliştii din Ghencea? Nouă au fost chemaţi de Piţurcă la "naţionala" României pentru partidele cu Ungaria şi Olanda, macedoneanul Georgievski a primit şi el convocare la reprezentativa ţării lui pentru "dubla" cu Belgia, tot în preliminariile Campionatului Mondial.

A plecat şi puştiul Gabi Iancu, parte din formaţia pe care Emil Săndoi o va utiliza în amicalele cu reprezentativele U21 ale Angliei şi Franţei. Iar Gabi Matei şi Nikolici au probleme medicale mai vechi şi nu se pot pregăti. Deci 13 absenţi!

Pe lîngă problema cauzată de efectivul redus, Reghe se află în situaţia de a gestiona cazul Latovlevici, fotbalist pe care Piţurcă l-a ocolit în ciuda formei lui foarte bune.

Mircea Rădulescu, fostul profesor al lui Reghe la Şcoala de Antrenori, îi atrage atenţia tehnicianului: "Latovlevici se aştepta să fie convocat, datorită prestaţiilor bune pe care le-a avut, iar acum se trezeşte că, în loc să se pregătească pentru meciurile cu Ungaria şi cu Olanda, se antrenează alături de rezervele Stelei şi de copii. Laurenţiu trebuie să discute cu el şi să-l liniştească!".

MM crede că asta dovedeşte forţă
Mihai Stoica a folosit "golirea vestiarului" cauzată de convocări drept argument pentru forţa lui Chelsea. După ce Steaua a eliminat-o pe Ajax şi a picat cu englezii în "optimile" Europa League, MM a mers să-i vadă pe britanici şi a complimentat echipa lui Benitez astfel: "Vorbim despre o formaţie al cărei vestiar rămîne gol atunci cînd există convocări la echipele naţionale, deoarece toţi fotbaliştii ei sînt internaţionali!".

Mourinho i-a lăsat echipei a treia
Cu problema lui Reghecampf se confruntă şi Jose Mourinho la Real Madrid. Portughezului chiar îi e imposibil să facă antrenamente din cauza dispariţiei jucătorilor la echipele naţionale. Neconvocaţi, ghanezul Essien şi spaniolul Callejon au fost trimişi să se pregătească la Real Madrid C, a treia echipă a clubului din capitala Spaniei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blaustein
blaustein  •  20 Martie 2013, 23:02

Numai ca Steaua nu are echipa a 2-a sau a 3-a si nici juniori (decat niste copii stransi acolo sa iasa la numar cat pentru a primi echipa licenta). E putin rusinoasa treaba asta, pentru ca la echipa sunt bani de asa ceva dar si de transferuri insa nu se vrea. S-ar putea ca in 2-3 ani sa se intoarca treaba in favoarea unor echipe ca Rapid si Dinamo care fortati de situatie dau credit tinerilor din propria pepiniera in timp ce Steaua prefera(isi permite) sa ii cumpere. Nu se stie cum va mai merge treaba asta, plus ca multi dintre ei sunt dati afara de cioban daca vede ca nu se intereseaza vreun club de ei, adica "bhaaa..daca nu pot sa-i vand la ce sa-i mai tin ?!"

joze_maurinio
joze_maurinio  •  20 Martie 2013, 05:16

Nu are de ce sa-l linisteasca pe Latovlevici pentru ca Lato are creier, nu e prost batut in cap ca Tanase. De aia e fotbalul romanesc in rahat, pentru ca e condus de oameni de o nediocritate crasa, cum e acest Mircea Radulescu, cel care a condus Scoala de Antrenori romani si a impartit licente PRO si multor ziaristi. Deci, exista ZECI de ziaristi care nu se pricep la fotbal dar au licente PRO de antrenat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează