FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Doi foști internaționali, îngrijorați de un aspect observat în Superligă: „E preocupant acest trend”

Elias Charalambous și Cristiano Bergodi // FOTO: Imago
Elias Charalambous și Cristiano Bergodi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 09:06 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 09:39

După Sepsi - CFR Cluj 2-1, Viorel Moldovan și Florin Răducioiu au dezvăluit ce-i îngrijorează în privința fotbalului din România.

Cei doi foști internaționali au vorbit despre antrenorii străini din campionatul nostru și consideră că este îngrijorător numărul mic de tehnicieni români. 

Viorel Moldovan i-a cântat, la propriu, „prohodul” lui Mandorlini: „Fulgi de nea vișinii...”
CFR CLUJ
Viorel Moldovan i-a cântat, la propriu, „prohodul” lui Mandorlini: „Fulgi de nea vișinii...”

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, îngrijorați de un aspect observat în Superligă: „Nu au adus foarte multe”

„Sunt foarte mulţi şi nu au adus foarte multe. Nu am nimic cu antrenorii străini, am fost şi noi străini la alte echipe. Dar e preocupant acest trend. 

Craiova are străini, Sepsi la fel. FCSB și ea. Bine, mă rog, acolo e o situaţie mai inedită, mai deosebită”, a spus Răducioiu în direct la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în parteneriat de GSP.ro și PrimaSport.

A fost completat de Viorel Moldovan: „Sunt din ce în ce mai mulţi antrenori străini. Nu am nimic împotrivă şi chiar mă bucur că vin antrenori. 

Dar sper că aceşti antrenori străini, care sunt la noi în ţară, să ridice nivelul campionatului, să aducă un plus din punct de vedere al filosofiei de joc, al conceptului fotbalistic modern şi să învăţăm şi noi de la ei”. 

FCSB (Elias Charalambous), CFR Cluj (Andrea Mandorlini), Universitatea Craiova (Ivaylo Petev), Rapid (Cristiano Bergodi), Sepsi (Bernd Storck), Dinamo (Zeljko Kopic) sunt echipele din Superligă care au antrenori străini. 

VIDEO Gol controversat în Sepsi - CFR Cluj

Citește și:

Decizie inexplicabilă la golul decisiv din Sepsi - CFR Cluj » Au stat 3 minute la VAR: „Nu îmi vine să cred! Sunt uluit!”

Neluțu Varga, reacție puternică în mercato, după transferurile făcute de Gigi Becali: „Plătesc o sumă-record ca să-l aduc la CFR Cluj și să luăm titlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Liviurodeanu
Liviurodeanu  •  18 Decembrie 2023, 12:21

Viorel Moldovan sau masculul alfa cum s-a autointitulat când a mers la Petrolul și s-a făcut *** ar trebui să facă ciocul mic pentru că nu îl caută nimeni.Acesta este adevărul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm
hmmmm  •  18 Decembrie 2023, 10:49

Inedită ar fi gândirea lui Raducioiu, dacă ar exista, nu situația de la jj. Deosebita, da. Nu înțeleg cum poate fi ăsta analist... a reușit să-și aducă aminte limba română? Ciudat... probabil că a uitat italiana, 2 limbi sunt prea multe pentru creierașul lui.

parachioara5
parachioara5  •  18 Decembrie 2023, 10:37

...antrenorii romani din care faceti si voi parte nu sunt buni de nimik ...n aveti ce invata de la profesionisti ...ramaneti toata viata niste inapoiati ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează