FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Antrenorul de box Gheorghe Simion vrea să devină observator: ”De mic am jucat fotbal” ;-)

Acum aproape 3 ani, Libertatea l-a surprins pe Simion rupt de beat, dormind pe o bordură din centrul Capitalei
Acum aproape 3 ani, Libertatea l-a surprins pe Simion rupt de beat, dormind pe o bordură din centrul Capitalei

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 22:34

Tatăl foştilor campioni Marian şi Dorel Simion şi-a depus dosarul la concursul pentru supervizor la ligile inferioare. A făcut senzaţie în ultimii ani cu spectacolele bahice în public.

Pariem că n-o să ghiciţi dintr-o mie de încercări cine doreşte să ajungă observator la ligile inferioare din fotbalul românesc? Ei bine, răspunsul vine din pugilism! Nu e nici o greşeală! Pitorescul Gheorghe Simion, tatăl fraţilor Marian şi Dorel, multiplii medaliaţi la Olimpiade, Mondiale şi Europene, şi-a propus să intre în lumea balonului rotund. Şi, ieri, a fost la sediul FRF spre a-şi depune dosarul pentru examenul de observatori, ce se va organiza luna viitoare.

Beat pe bordură
"Il Padrino", poliţist şi recuperator în ultimii ani, a făcut senzaţie cu apariţiile sale publice sub influenţa licorilor bahice. În martie 2004, la întoarcerea de la CE box desfăşurate la Pula (Croaţia), a dat un spectaculos "interviu" chiar pe Aeroportul Otopeni, nefiind în stare să lege trei cuvinte din cauza băuturii! Iar în ianuarie 2010 a fost surprins beat criţă pe o bordură din centrul Bucureştiului, de unde o Ambulanţă l-a ridicat pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

"E o zi mare!"
Gheorghe Simion a explicat pentru GSP TV de ce îşi doreşte să devină observator: "E o zi mare pentru mine! De mic copil am jucat fotbal, mi-a plăcut sportul şi sper să fac o treabă calitativă dacă voi fi acceptat de FRF. Nu contează în primul rînd latura financiară, doar vreau să demonstrez că şi boxerii pot fi în rîndul celor bine văzuţi. E o plăcere fotbalul românesc de acum, care e înaintea boxului. Am pariat pe «naţionala» României, pe CFR şi pe Steaua, sînt mîndru de ele, pe cuvînt!".

Dialog spumos

- Speraţi să ajungeţi observator şi la Liga Campionilor?
- Dacă începi şi dumneata acum să mă jăpăceşti, înseamnă că... Nu, am o vîrstă, nu cred. Sper doar să intru în rîndurile domnilor observatori la fotbal.

430 de lei, sumă brută, e baremul de observator la L3, iar în L2 ajunge la 800 de lei

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close