FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Antrenorul de portari a plecat! Lopez Caro a condus singur antrenamentul Vasluiului.

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Lopez Caro a condus azi antrenamentul galben-verzilor după ce le-a dat mai multe zile libere jucătorilor după meciul cu Gaz Metan. Spaniolul, rămas fără secunzi, a pregătit singur şedinţa de antrenament.

 

La şedinţa de pregătire au fost prezenţi toţi jucătorii, mai puţin cei patru chemaţi la loturile naţionale: Papp (România, tineret), Zmeu (Moldova), Cerniauskas (Lituania) şi Milanov (Bulgaria).

Portarii s-au antrenat singuri după ce antrenorul de portari  Ion Mangeac a anunţat că pleacă. "Nu pot fi părtaş pentru un om care se încăpăţînează să intre în derizoriu. Mă făceam de ruşine fiindcă sîntem prima echipa de Liga 1 care facem antrenamentele cu un singur antrenor. Nu înţelege că nu mai este dorit, iar în încăpăţînarea lui crede că le ştie pe toate. Am decis să mă retrag, însă nu cred  că de unul singur poate să facă totul", a spus Mangeac.

Sîmbătă, de la ora 15:00, FC Vaslui va disputa un amical la Chişinău, cu Dacia.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
asdc
asdc  •  07 Octombrie 2010, 12:14

viata bate filmul

bek
bek  •  07 Octombrie 2010, 11:58

pana la urma pleaca galacticul?ULII

Vezi toate comentariile (2)
Comentează