FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FC BOTOȘANI 1-1

Antrenorul lui FC Botoșani, satisfăcut de remiza de la Timișoara: "E un punct ce aduce liniște în lupta pentru play-off" » Laude pentru Moruțan

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 19:59

Costel Enache, tehnicianul lui FC Botoșani, a analizat prestația jucătorilor săi din meciul cu ACS Poli Timișoara, încheiat la egalitate, scor 1-1. 

"Am mai avut oportunități, dar e greu să spun la cald dacă am câștigat un punct sau am pierdut două. Au fost două reprize diferite. Am intrat greu în joc, n-am avut atitudinea de care noi amintim. Trebuie să subliniez faptul că avem o perioadă bună și suntem consecvenți în rezultate. Punctul ne aduce liniște în lupta pentru play-off și cred că trebuie să fim mulțumiți", crede Enache.

Antrenorul botoșănenilor a ținut să-l laude pe puștiul Olimpiu Moruțan (18 ani), jucător disputat de FCSB și CFR Cluj. 

"Moruțan e într-o formă foarte bună. E dispus la efort, e un copil care mă uimește în fiecare zi. Șansa lui e grupul pe care îl are, un grup care îl iubește și îl ajută. E foarte echilibrat mental, știe ce vrea și face lucrurile așa cum trebuie", a declarat Costel Enache, la TV Telekom Sport.

Despre remiza înregistrată la Timișoara a vorbit și Mihai Roman, marcatorul golului oaspeților, care a marcat un gol superb din lovitură liberă. 

"Mă bucur pentru gol și că mi-am ajutat echipa. A fost un meci dificil, Timișoara are o echipă bună. Nu am fost suficient de concentrați în prima repriză, iar acest lucru putea să ne coste. Ne-am revenit în repriza secundă, am jucat mai bine și puteam chiar să câștigăm.

Avem un grup unit, suntem o familie, iar o intrare în play-off ar fi minunată. Am marcat cinci goluri în acest sezon, mă bucur, sper să nu mă opresc aici.

Nu cred în ghinioane, totul se întâmplă cu un scop în viață. Nu mă mai gândesc la ce accidentări am avut, merg înainte", a spus Mihai Roman, la TV Telekom Sport. 

"Moruțan trebuie să se concenteeze pe FC Botoșani deocamdată. Prioritar ar fi să plece în străinătate. Și Steaua e un nume, așa că îi doresc succes oriunde va pleca"
Mihai Roman, FC Botoșani

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează