FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Anul trecut Gigi Becali îi distrugea, acum e la mâna lor! Cum poate FCSB să piardă titlul în ultimele 3 etape

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 15:04

Anul trecut, U Craiova a influenţat în mod direct lupta la titlu, când a folosit o echipă de copii la meciul cu Viitorul, situaţia s-ar putea repeta etapa viitoare, la Cluj, numai că acum există un risc.

Titlul se joacă. FCSB are prima şansă după golul lui Planici din prelungirile derby-ului de duminică. Are un avans de două puncte, dar şi un program mai greu, cu două deplasări în ultimele 3 etape, spre deosebire de CFR, care va juca de două ori acasă!

Campioana ar putea fi decisă de anumite jocuri de culise şi de interese, la fel cum s-a petrecut şi în finalul play-off-ului 2016-2017.

Ce a fost sezonul trecut

Acum, exact ca atunci, Craiova va avea un rol esenţial. Mai are de jucat cu ambele echipe, iar acum un an, în penultima etapă, a premeditat un succes al Viitorului, atunci când patronul Rotaru a ordonat să se alinieze o echipă cu foarte mulţi copii, tocmai pentru ca titlul să nu ajungă la Steaua lui Gigi Becali, cu care boss-ul oltenilor e într-un război rece de mai multă vreme.

Craiova arbitrează lupta

Acum, Craiova are de jucat în Gruia, după care va primi pe teren propriu vizita FCSB-ului. Va proceda Craiova împotriva CFR-ului aşa cum a făcut-o anul trecut cu Viitorul? Spre deosebire de luna mai a anului 2017, acum există un risc pentru olteni. Riscul e ca echipa să nu prindă Europa la final de sezon. Atunci, înainte de jocul cu Viitorul, Craiova avea garantat locul european.

Cum ar putea pierde Craiova Europa

Acum, lucrurile nu sunt chiar sută la sută clare. În Cupă situaţia e sub control pentru U. După 5-1 acasă cu Botoşani, nu se mai poate rata accesul în finală, unde adversara va fi o echipă care oricum nu va avea drept de joc în Europa.
În aceste condiţii, și dacă nu va lua Cupa, locului 4 i se va permite accesul în Europa. În plus, Astra n-a primit licenţă, numai că există o jumătate de semn de întrebare: clubul din Giurgiu va merge la TAS şi dacă ar câştiga, iar la final ar termina pe locul 4, iar Craiova pe 5, atunci clubul de pe "Ion Oblemenco" s-ar trezi că nu va evolua în Europa!

Anul trecut, Gigi distrugea Craiova...

După ce anul trecut Craiova a facilitat victoria Viitorului şi practic a împiedicat-o pe FCSB să ia titlul, Gigi Becali a ieşit în public cu acuzaţii violente la adresa clubului oltean.

"După ce că v-au băgat abuziv în Divizia B, că nu sunteți Universitatea, vă bateți joc și de competiție. Este vorba despre rea-credinţă, nu zice nimeni să nu joci cu rezerve, dar ei au apelat la nişte copii, care nu mai jucaseră niciodată. Acum vă întreb și eu. Cine să facă pușcărie? Becali, care a vrut să joace CFR corect sau Rotaru, care a avut rea-credință și a influențat clasamentul? Încă o dată, spun de 100 de ori, Hagi nu are nicio vină, Viitorul, la fel, ei au profitat de această măgărie făcută de Craiova".

... acum spune că are încredere

După meciul FCSB - CFR 1-1, de duminică seara, Gigi Becali a avut un discurs foarte prietenos la adresa Craiovei. "Eu vă spun că în acest moment suntem campioni în proporţie de 70 la sută. Am mare încredere în Craiova, chiar foarte mare încredere", a spus patronul roş-albaştrilor.

PROGRAM:

FCSB - 43p CFR Cluj - 41p
Poli Iași (d) U Craiova (a)
U Craiova (d) Astra (d)
Astra (a) Viitorul (a)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
suporterucv
suporterucv  •  01 Mai 2018, 21:53
Postat de observator_federal pe 01 Mai 2018, 16:53

Fîcîsîbî nu este nici măcar din București dar să mai fie și continuatoarea de drept a Clubului Sportiv al Armatei, Steaua?! O să râzi (deși nu e râsul tău) dar CSU chiar este continuatoarea legal desemnată a Universității Craiova. Din vară revine la numele oficial și la palmaresul corect. În acest palmares este inclus și acel 10-0 cu Steaua - la Craiova nu au jucat titularii Lung, Ștefănescu, Balaci, Cămătaru, Marcu și Purima dar Necula Răducanu tot a încasat 10 goluri, autori Cârţu (min. 10 şi 24), Irimescu (min. 42 din penalty, 44, 55 şi 79), Donose (min. 61), Crişan (min. 73 şi 76) şi Beldeanu (min. 81). Pe bune, prea frumos s-au potrivit astrele, nu se impune o nouă victorie a oltenilor?

Corect, bine informat, era vorba de Cupa FRF 14 mai 1979, faza a doua, meci jucat pe stadionul Tineretului. Este cea mai categorica victorie a Univ Craiova intr-un meci oficial in fata unei echipe de div A (cum era atunci)...si asta a fost chiar Steaua !!!! SCOR 10-0

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  01 Mai 2018, 19:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ce vrei clatitare? vezi ca aveti pleyoff de jucat

minell73
minell73  •  01 Mai 2018, 19:26
Postat de vasglo pe 01 Mai 2018, 18:14

Iata cam ce face "parnaiasul asta cu apucaturi drăcesti.": ***l

Cred ca daca ai fi fata in fata cu el,ai lua masa in genunchi. Majoritatea care sustin si iubesc *** numit becali,sunt oameni amarati. Nu ma refer la cei care sustin fcsb,ci doar la papagalii astia iubitori de puscariasi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează