FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunţ-şoc în Ghencea! CSA îşi face echipă şi a găsit deja antrenor: "Vin gratis, n-am nici o pretenţie"

Suporterii Stelei au scris acest mesaj pe gardul din faţa stadionului Ghencea
Suporterii Stelei au scris acest mesaj pe gardul din faţa stadionului Ghencea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 19:15

Suporterii Stelei pun presiune pe Clubul Sportiv al Armatei să formeze o nouă echipă care să nu aibă nici o legătură cu actuala formaţie, patronată de Gigi Becali. 

Un reprezentant al Peluzei Sud anunţă că se lucrează la un proiect important. Gabi Balint deja s-a instalat antrenor, neavînd nici o pretenţie financiară!

" Steaua are cam 3 milioane şi jumătate de suporteri. Lucrăm la un proiect cu CSA, urmează să formăm o echipă de fotbal, fiecare stelist poate să contribuie la acest lucru", a declarat «Bilă», reprezentantul Peluzei Sud pentru sportro.

"Dacă CSA îşi face echipă, adică lucrurile astea se adeveresc, eu mă ofer să o antrenez gratis", a spus Gabi Balint la DigiSport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (244)
corectu
corectu  •  26 Martie 2015, 15:30

Cand spuneti bila va referiti la capul lui? Saracul.

magura
magura  •  26 Martie 2015, 09:57

Daca fcsb are 3 milioane de suporteri, maine ma insor!!! :)))))))))))))) Oficial are aproape 2,5 milioane, dar deh, gspistii "stie tot"... :)))))))))

alo12
alo12  •  26 Martie 2015, 09:44

Ce minciuni....am vazut emisiunea in direct...Balint a glumit.....El sustine actuala echipa.......Ziarist facut noaptea tarziu.......

Vezi toate comentariile (244)
Comentează