FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Apelul rapidiştilor către oficialii echipei: "Daţi întîi restanţele, apoi ocupaţi-vă de întăriri!"

Rapidiștii s-au săturat să tot aștepte rezolvarea problemelor financiare
Rapidiștii s-au săturat să tot aștepte rezolvarea problemelor financiare

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 00:20

Fotbaliştii din Grant care au multe salarii de încasat de la club nu privesc cu ochi buni achiziţiile făcute de giuleşteni.

Alb-vişiniii s-au săturat de promisiunile lui Valerii Moraru. După eşecul cu CFR, 1-2, Marian Rada a anunţat că a obţinut promisiunea conducerii că se vor achita măcar o parte din salariile restante: "Lucrurile au început să se mişte la club. Avem promisiuni că săptămîna viitoare se vor plăti două sau trei salarii, sperăm să nu rămînă doar la stadiul de vorbe, pentru ca jucătorii să aibă încredere şi linişte".

Fotbaliştii nu mai cred spusele lui Moraru, iar Daniel Pancu a spus: "Mereu ni se spune că luni sau marţi vom lua nişte bani, însă nu ştim care luni şi care marţi".

Românii din vestiar suspectează că străinii din lot, recent aduşi la echipă, ar fi cu banii la zi. Pancone a declarat că înainte de a legitima jucători noi, şefii din Grant ar fi trebuit să achite restanţele celor care au evoluat sezonul trecut: "Să ni se dea nouă banii şi după aia să vină şi 30 de fotbalişti noi, nu ar fi nici o problemă".

La Rapid sînt legitimaţi în prezent 5 străini, toţi fiind aduşi în ultima perioadă: moldoveanul Milinceanu, francezul Boukaka, senegalezul Mendy, plus portughezii Kikas şi Rui Miguel. În acest moment, la clubul alb-vişiniu există fotbalişti care au şi 10 salarii neplătite!

"Avem nevoie să ni se rezolve problemele şi apoi să ne ceară să batem şi la 5 goluri diferenţă. Pînă atunci nu ne poate spune absolut nimeni nimic!" (Daniel Pancu, căpitan Rapid)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
aimar
aimar  •  03 Noiembrie 2014, 20:15

pai da , sa le dea la zdrentele astea banii , care au dus echipa pe locul 16 si la final sa ne bage-n B in loc sa aduca intariri sa ramana Rapidul in A si sa ia mai multi bani din drepturile tv. Am curaj sa fac pariu cu oricine si daca vine unu si le da in avans CATE 1 milion de euro fiecarui jucator de la Rapid din momentul asta tot nu vor face performanta au valoare de locurile 14-18

cipet
cipet  •  03 Noiembrie 2014, 11:42

tot respectul pentru pancu si ceilalti jucatori ai Rapidului, care neplatiti de atatea luni, au readus echipa in prima liga, dar parca 9 puncte dupa 12 etape este cam putin si de aceea sunt necesare si intariri, la nivelul valorii lotului actual nu cred ca daca se ajunge cu platile la zi echipa va bate pe cineva la cinci goluri diferenta cum zice pancone..e nevoie de putina concurenta, iar platile sa se faca conform programului de reorganizare, bafta in urmatoarele meciuri. HAI RAPIDUL !

stelistu.batran
stelistu.batran  •  01 Noiembrie 2014, 17:12

CFR ORICUM A FURAT, ca deobicei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează