FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Apostu: "Bătălia pentru evitarea retrogradării se va încheia în minutul 90 al ultimei etape!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Atacantul Bogdan Apostu, care a adus un pucnt împortant în meciul cu Astra, consideră că echipa sa va rămîne în Liga I, dar pentru a supravieţui trebuie să cîştige o bătălie aprigă. "Contează mai puţin atunci cînd marchez, important este să luăm puncte. Este frustrant însă să primeşti gol în ultimele minute, dar în repriza a doua nici noi nu am mai practicat un joc la fel de bun. Cu puţină şansă puteam să cîştigăm, iar acum am fi fost mai liniştiţi. Golul cu Astra îl dedic soţiei mele Ana Maria şi fiului meu Patrick", a explicat fotbalistul pentru site-ul oficial.

De ce are nevoie Curtea de Argeş pentru a rămâne în Liga I? "De puncte! Serios vorbind, avem nevoie şi de puţină şansă şi să aculumăm cît mai multe puncte. Bătălia se va încheia în minutul 90 al ultimei etape. Diferenţa de puncte dintre echipe este foarte mică, iar ierarhia se poate răsturna oricînd. Nu pot evalua în procente, însă şansele noatre de a ne meţine în Liga I sînt destul de mari", a comentat Apostu.

Argeşenii au însă un program infernal pe final de campionat urmînd să întîlnească Vasluiul, Craiova, Urziceniul, Ceahlăul, CFR Cluj şi Steaua. "Fotbalul este imprevizibil. Vasluiul a pierdut partida cu Craiova, aşa că eu cred că şi noi putem învinge orice echipă din Liga I. Pentru mine meciul cu Vaslui va fi unul cu o semnificaţie deosebita pentru că pe 26 este ziua mea, aşa ca îmi doresc să marchez măcar un gol şi bineînţeles, să cîştigăm. Nici un meci nu mai este uşor, dar important este să dai totul pe teren la momentul jocului  si respecţi ceea ce îţi cere atrenorul", a spus Apostu.

Fotbalistul, care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate de Internaţional, a explicat de ce a ales să revină în Liga I. "În ceea ce priveşte contractele, diferenţa din punct de vedere financiar este destul de mare, dar am ales să revin în România fiindcă am un băieţel de 7 luni şi era destul de greu să fiu departe de casă în această perioadă. N-am avut probleme fiindcă mă adaptez uşor. În plus, am găsit un colectiv bun şi mă înţeleg foarte bine cu toţi coechipierii. Cu Ionuţ Badea am fost coleg la Oţelul, dar acum avem o relaţie antrenor-jucător. Este un tehnician foarte bun şi cu siguranţă va ajunge un nume de referinţă în fotbalul
românesc", a dezvăluit Apostu.

Jucătorul preferat: "Adrian Mutu. Este un fotbalist excepţional, printre primii atacanţi din lume. Din cauza unor ghinioane nu a putut să-şi arate adevărate valoare. Îmi place şi  Zlatan Ibrahimovici".
Echipa preferată: "Nu am avut o echipă preferată, dar îmi place Barcelona. Jocul echipei spaniole te încîntă"

Bogdan Apostu a debutat la Corvinul Hunedoara în 1998, în Divizia B, unde a evoulat timp de doi ani. A mai evoluat la Oţelul, UTA şi Farul. În străinatate a jucat la Bnei Sakhnin, în Israel, şi Nyíregyháza Spartacus şi Diósgyori VTK, în Ungaria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează