FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aproape campioni, steliştii au făcut un pariu în vestiar » Dezvăluirea unui jucător de-ai lui Laurenţiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 16:56

Steaua are un avantaj de 8 puncte faţă de locul 2 şi e foarte aproape de a cîştiga al doilea titlu consecutiv.

Detaşaţi în clasament, roş-albaştrii şi-au propus să încheie campionatul cu un parcurs care să intre în istorie şi să le umilească pe contracandidate.

"Nu sîntem relaxaţi, fiecare meci e important. Bine, 8 puncte sînt 8 puncte, iar matematic e posibil să pierdem campionatul.

Nu vrem să pierdem nici un meci anul ăsta şi acesta este obiectivul nostru!", a declarat Lukasz Szukala pentru Digi Sport.

Steaua joacă sîmbătă în deplasare la ACS Poli, ora 21:30, în direct la Digi1 şi liveTEXT pe GSP.ro

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (40)
danicorban
danicorban  •  04 Aprilie 2014, 11:43
Postat de utraian pe 04 Aprilie 2014, 04:06

Youtheen are dreptate . Pentru tine si pentru ceilalti 3 care nu vad greseala...Greseala e prea evidenta si n-o vedeti, sau care e faza? Titlul este : "unui jucator DE-AI lui Reghecampf" . Corect este " DE-AL " nu "DE-AI" , sau nu vorbim aceeasi limba?

Evident nu vorbim aceeasi limba. Tu vorbesti varianta gresita, prinsa din zbor pe site-uri, facebook si alte canale educationale. Corect este "jucator de-ai lui Reghecampf". Formularea este echivalenta cu "un jucator dintre jucatorii lui Reghe...". "de-ai lui" tine loc de "dintre ai lui". In fine, asta e o explicatie mai babeasca. Nu stiu ce ai inteles.

the_champions
the_champions  •  04 Aprilie 2014, 08:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ala-i proostul de Shezarik !

utraian
utraian  •  04 Aprilie 2014, 04:06
Postat de weiss_rot72 pe 03 Aprilie 2014, 22:20

Avand putine comentarii (cu userul asta, pana la proba contrarie), e posibil ca gramatica limbii romana sa-ti muste tastatura si izvorul gandirii. E buna exprimarea, trebuia sa ne explici unde era greseala, nu putem astepta Academia Romana sa faca alte modificari,nu?

Youtheen are dreptate . Pentru tine si pentru ceilalti 3 care nu vad greseala...Greseala e prea evidenta si n-o vedeti, sau care e faza? Titlul este : "unui jucator DE-AI lui Reghecampf" . Corect este " DE-AL " nu "DE-AI" , sau nu vorbim aceeasi limba?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează