FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - U CLUJ 1-0

Aproape de faliment » Viitorul lui U Cluj depinde de salvarea de la retrogradare

Vlad Munteanu
Vlad Munteanu

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2015 00:00

Administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, este convins că viitorul echipei depinde în proporții covîrșitoare de salvarea de la retrogradare, în caz contrar ar fi nevoie de o minune ca Universitatea să-și continue activitatea

- Domnule Munteanu, ați pierdut un meci important la Ploiești. Care este situația de la echipă?
- Am ratat o șansă imensă. Mai ales că jucătorii sînt neplătiți de 4 luni, e neplăcut. Nu sînt de acord cu aceste întîrzieri, dar retrăgîndu-se sprijinul principalului finanțator e foarte greu să faci bugetul doar din drepturile tv.

- Jucătorii ce spun?
- Cred că au înțeles, pentru că altfel nu mai rămîneau să joace. Le-a fost transmis în urmă cu o lună că dacă echipa se va salva de la retrogradare, vor avea șanse mari să își recupereze banii.

- Fotbaliștii pot cere falimentul clubului...
- Sînt deja unii dintre ei care ne-au trimis notificări, s-au făcut niște întîmpinări și la Tribunalul Botoșani, unde avem dosarul de insolvență, și sperăm ca pînă la finalul campionatului să fim salvați și în momentul acela știm că vom putea să onorăm toate datoriile. Toți au făcut cerere de plată, nimeni cerere de faliment.

"Domnul Walter dă echipa gratis"

- Ce se va întîmpla cu echipa dacă va retrograda?
- În cel mai negativ scenariu, dacă echipa va pica în "B" și un investitor nu va veni alături de Universitatea sînt șanse mari să intrăm în faliment.

- Sînt sigur că domnul Walter ar da echipa fără nici o pretenție financiară.
- Există posibilitatea să nu jucați finala Cupei cu Steaua?
- Nu. Încă așteptăm niște bani din partea Federației pentru semifinala Cupei, aproximativ 22.000 de euro, pe care sperăm să îi primim cît mai repede pentru a putea da jucătorilor niște bani. Oricum, nu se pune problema să nu respectăm competiția.

- Situația dumneavoastră care este?
- Eu n-am un salariu foarte mare, dar sînt datorii. Nu eu sînt important în ecuația asta, nici nu vreau să mai iau banii, nu ar fi asta o problemă. Mă interesează ca lumea de la club să fie plătită la zi, pentru că așa este normal.

"Dacă echipa se va salva, vom avea posibilitatea de a plăti toate datoriile și planul de reorganizare, iar în perspectiva primei ligi putem atrage oameni spre echipă"
Vlad Munteanu, administrator special U Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează