FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Aproape de tragedie » Alexandru Buziuc a fost implicat într-un grav accident rutier

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 17:05

Accident teribil în apropiere de localitatea Iliseşti! Un jucător din Liga 1 a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a lovit o căruţă.
Alexandru Buziuc, atacantul celor de la Gaz Metan şi al naţionalei de tineret, a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de sîmbătă spre duminică, anunţă cancan. După meciul echipei sale de la Piatra-Neamţ, jucătorul a plecat alături de prieteni spre Suceava, iar în dreptul localităţii Iliseşti maşina a lovit o căruţă. Toţi cei implicaţi în accident au fost transportaţi la spital şi se află în afara oricărui pericol.

”Are o fisură la o vertebră şi un hematom. Lucrurile s-au petrecut noaptea, Poliţia a întors chiar în mijlocul drumului o căruţă care nu circula regulamentar. Atelajul nu era semnalizat, nu avea nici o lumină. Nu au văzut şi au intrat in căruţă. Comunicăm cu el, este ok. E tînăr şi poate să treacă repede peste acest eveniment. Avem încredere că recuperarea va fi destul de rapidă. Am consultat medicii şi nu o să aibă voie să lovească mingea cu capul”, a spus Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan, conform sursei citate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gametable08
gametable08  •  29 Septembrie 2014, 18:02
Postat de bamse1901 pe 28 Septembrie 2014, 19:19

localitatea Ilisesti nu se afla intre Pt Neamt si Suceava ci intre Suceava si Gura Humorului, era el prin alte locuri decat ceea ce stiti

E beat jurnalistul mai e un articol pe gsp in care scrie ca RO-UNG e pe 11 septembrie..e dus..

bamse1901
bamse1901  •  28 Septembrie 2014, 19:19

localitatea Ilisesti nu se afla intre Pt Neamt si Suceava ci intre Suceava si Gura Humorului, era el prin alte locuri decat ceea ce stiti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează