FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aproape o zi pe drumuri! Steliștii sînt disperați să se întoarcă în Ghencea și din cauza programului infernal de navetiști

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Relația cu galeria nu constituie singurul motiv pentru care campioana ține neapărat să revină în baza ei istorică.

Reghecampf și jucătorii lui suferă în mod concret în programul săptămînal, dat peste cap din cauza drumurilor pe care le parcurg.

Fiecare fotbalist petrece, în medie, 20 de ore în mașină săptămînal, înaintea unei etape cu meci jucat acasă! Teoretic acasă, fiindcă roș-albaștrii se deplasează la Pitești atunci cînd partidele sînt programate pe terenul lor.

Antrenamentele dinaintea etapei se desfășoară la Domnești, pe baza unei formații de liga a treia. Facilitățile de acolo sînt bune, dar jucătorii trebuie să se deplaseze mult pînă la terenuri și închirierea e, oricum, una provizorie.

Steaua a ajuns la Domnești fiindcă a fost dată afară de la Mogoșoaia. De obicei se pregătea în baza federației, unde FRF are programate diverse activități în această perioadă, cu loturi de juniori și de fotbal feminin.

Programul de nomazi al campionilor

Antrenamentele: Mogoșoaia, Buftea, Domnești, toate din Ilfov
Meciurile de pe teren propriu: Pitești, județul Argeș

Ce au pierdut în București

- Stadionul din Ghencea
- Baza de pregătire, cu terenuri de antrenament și sală de fitness

29.104 spectatoriau asistat la Steaua-Rosenborg 0-3, recordul de asistență din acest sezon. Cea mai slabă asistență: 800 de oameni au văzut victoria cu Timișoara, 1-0 în Cupa Ligii

"Nu se răzbună federația"

Reghecampf nu crede că Steaua a fost evacuată de la Mogoșoaia fiindcă a refuzat să cedeze jucători pentru stagiul din Antalya: "Nu are legătură cu discuțiile care au existat. FRF ne-a comunicat că mai multe echipe de juniori se vor pregăti la Mogoșoaia în această perioadă. Am fi fost nevoiți să ne mutăm de la Mogoșoaia la Buftea în fiecare zi, de aceea a trebuit să ne mutăm la Domnești. Terenurile de acolo sînt incredibil de bune! Și de pe gazon se vede nocturna din Ghencea, așa mai simt un pic atmosfera de pe stadionul nostru".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  13 Februarie 2016, 14:23

Deci vreti sa spuneti ca tot Steaua detine recordul de asistenta pe meci. Fir-ar sa fie. Aici e rost de bani. Ia sa mai vina un general cu vreo idee.

travka
travka  •  13 Februarie 2016, 12:10
Postat de vasglo pe 13 Februarie 2016, 09:21

Nae Craitoiu, ia vezi matale cum sta treaba la Astra? Nu cumva e mai rau decat la Steaua? Eu stiu ca la Astra jucatorii si staful locuiesc in Bucuresti, se antreneaza la Ploiesti si joaca la Giurgiu! Ce Astra, ce Sumudica pariorul? Astia trebuie sa aiba liniste! Steaua e "problema", ca e NUMAI UNA!.....-:)

cauta l pe facebook pe asta, are fata de abuzat in copilarie, are 290 de kg si grasime pe creier, plus poze cu fularu dinamului la gat, ce sa ii ceri

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Februarie 2016, 09:41

fcsb, transhumata e numele tau : *** blege :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează