FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Apt de Ziua Femeii » El e cadoul lui Dinamo pentru suportere de 8 martie

Tudose va evolua în Ștefan cel Mare
cu numărul 18, lăsat vacant de Issa
Ba Foto: Octavian Cocoloș - fcdinamo.ro
Tudose va evolua în Ștefan cel Mare cu numărul 18, lăsat vacant de Issa Ba Foto: Octavian Cocoloș - fcdinamo.ro

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 februarie 2013 23:33

Tudose a semnat ieri cu roş-albii, dar trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. Nu va juca în Giuleşti, dar poate fi luat în calcul pentru proximul meci, cu Concordia, pe 8 martie


În preajma primăverii, "cîinii" au bifat a doua achiziţie a iernii, rezolvînd, în parte, una dintre cerinţele lui Cornel Ţălnar. Şefii s-au înţeles cu Alexandru Tudose, 25 de ani, pentru un transfer temporar, pe 4 luni, cu opţiune de prelungire pe alte trei sezoane. Cel care joacă închizător sau fundaş central va începe de azi antrenamentele cu formaţia dinamovistă, însă nu e luat în calcul pentru meciul de duminică din Giuleşti. De-abia de la următoarea partidă a roş-albilor, cea cu Chiajna, de pe 8 martie, ar putea juca. El are de recuperat, de aceea va efectua şi antrenamente suplimentare.

Tudose a jucat de 100 de ori în Liga 1 şi a marcat 3 goluri, şi promite să dea uitării trecutul stelist. "Este un moment important pentru cariera mea. Dinamo e un club de tradiţie şi mă bucur că îmbrac tricoul alb-roşu. Sînt convins că ne putem califica în cupele europene", a declarat Alex pentru fcdinamo.ro.

Fotbalistul a renunţat la varianta de a merge la Volga Novgorod (locul 13 în Rusia), preferînd să semneze cu "cîinii". Ropotan, în schimb, a parafat pînă la urmă cu angajament cu Volga.

4.500 de euro pe lună va cîştiga Tudose la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
dog_one
dog_one  •  01 Martie 2013, 10:42

BAFTA TUDOSE! DEMONSTREAZA CA AI VALOARE SI NOI TE VOM SUSTINE! FORZA DINAMO

kanye
kanye  •  01 Martie 2013, 10:10
Postat de freegigi pe 01 Martie 2013, 09:54

Nu zicea nimeni ca e bun, stai linistit.Si sanse i s-au dat un retur intreg, cat a rost Stoichita.Daca ati ajuns sa va bucurati de asa transferuri, e grav.Dinamo a ajuns rau

Pai are 11 meciuri in 5 ani la Steaua!Ca Dinamo a ajuns rau asta stim cu totii,cand e Badea la conducere care primeste milioane bune pe Torje si dinamo nu aduce nici macar un jucator liber de contract in locul lui,si il reprofileaza pe Rus,e clar ca Dinamo nu e bine.Speram ca Negoita sa faca ceva daca tot ajunge actionar majoritar!Acum clar ca udose e petarda e nush ce...Dar inainte era "noul Radoi"?...In fine,sper sa nu fi fost niciodata asa,si terminati sa mai fiti ipocriti pentru ca inainte toti ziceau ca e bun,acum e petarda.Probabil nu tu,dar degeaba vorbesti in numele tuturor!Parerea mea e ca e un jucator util,si atat!

freegigi
freegigi  •  01 Martie 2013, 09:54
Postat de kanye pe 01 Martie 2013, 09:04

Tot radeti de Tudose si de noi ca nush ce si nush cum.Dar cand era la voi era bun.In fine,eu unu salut acest transfer,nu ca ar fi o mare lovitura,la steaua nu i s-au dat deloc sanse si la Bistrita a fost cel mai bun si cel mai constant jucator. Radeti cat vreti,eu cred ca la bugetul pe care il are dinamo,la fundasii si inchizatorii pe care aproape nu-i are deloc,e un transfer bun!Asta e parerea mea.Sa aveti toti o zi frumoasa!

Nu zicea nimeni ca e bun, stai linistit.Si sanse i s-au dat un retur intreg, cat a rost Stoichita.Daca ati ajuns sa va bucurati de asa transferuri, e grav.Dinamo a ajuns rau

Vezi toate comentariile (16)
Comentează