FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - STEAUA 0-1

Arbitraj horror! Toate erorile făcute de Colţescu la Vaslui au fost pro-Steaua

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 octombrie 2013 22:35

Craioveanul a avut un meci de coşmar: n-a dictat un penalty pentru Vaslui şi i-a eliminat gratuit pe Madson şi pe Cerniauskas. VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Sebastian Colţescu a avut o prestaţie catastrofală aseară. În primele 45 de minute, dar şi la mijlocul reprizei secunde a avut de judecat cîteva faze importante şi a luat decizii extreme, dar greşite, de fiecare dată în aceeaşi direcţie: pro- Steaua!

Minutul 27: penalty la duelul Szukala - Temwanjera
În urma unui aut, mingea se îndrepta spre Temwanjera, iar Szukala, care îl avea în marcaj, a sărit la cap, dar n-a atins mingea şi s-a prăbuşit peste atacantul african. Colţescu a lăsat jocul să continue, duelul avînd loc în careul Stelei.

Ion Crăciunescu, aseară la DigiSport: "Szukala îl faultează clar pe Temwanjera, se impunea lovitură liberă directă, dar cum incorectitudinea se petrece în suprafaţa de pedeapsă, Colţescu trebuia să dicteze 11 metri pentru FC Vaslui!".

Minutul 34: l-a eliminat pe Madson
Într-un duel petrecut pe linia de la mijlocul terenului, Piovaccari a căzut de lîngă Madson, iar Colţescu a dictat lovitură liberă şi i-a arătat mjlocaşului vasluian cartonaşul galben şi, cum era al doilea avertisment, l-a eliminat.

Ion Crăciunescu: "E un contact uşor, Madson mai mult se fereşte să nu-l atingă pe italian, e vorba cel mult de o neglijenţă a lui, în nici un caz nu e de cartonaş galben! Nu putem vorbi nici despre faptul că ar fi putut să ia galben pentru faulturi repetate pentru că era al doilea, dai avertisment pentru aşa ceva cînd faci mai multe faulturi, nu doar două! Poate că arbitrul a gîndit că Madson a oprit un atac promiţător, dar eu cred că a greşit arbitrul".

Minutul 73: cartonaş roşu Cerniauskas
Piovaccari a fost lansat cu o minge lungă, a plecat de la limita ofsadiului, însă asistentul Grigoriu a văzut perfect, i-a ieşit în cale Cerniauskas, l-a lobat, apoi cei doi s-au ciocnit, iar Colţescu l-a eliminat pe portar.

Ion Crăciunescu: "Nu e vorba despre un atac brutal al portarului, el se fereşte să nu facă henţ şi se izbeşte de Piovaccari. E fault, însă nu e de eliminare pentru că italianul îşi prelungise mult mingea şi nu mai ajungea la ea, era un fundaş al Vasluiului care era mai aproape de balon. Colţescu a greşit, se impunea doar cartonaş galben".

Sînmărtean, eliminare corectă
Colţescu a luat şi o decizie bună aseară. Cu 5 minute înainte de finalul meciului a văzut bine cum Sînmărtean l-a călcat intenţionat pe genunchi pe Piovaccari şi i-a arătat cartonaş roşu. Reluările TV au demonstrat că "centralul" a avut dreptate şi că "şeptarul" gazdelor merita să fie eliminat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (336)
trake
trake  •  08 Octombrie 2013, 07:39

Credeți că Steaua mai are nevoie de arbitraj pro ? Urmăriți arbitrajul pro CFR când au câștigat campionatul.

davi7
davi7  •  07 Octombrie 2013, 14:40

Arbitrajul pare corect desi se observa dorinta arbitrului de a nu menaja gazdele,aici pot fi si alte motive care nu implica Steaua. La prima eliminare Madson a primit mai intai si atentionari verbale privind atitudinea agresiva si imprudenta dar a continuat in acelasi fel,asta explica "usurinta" cu care a primit pe al 2-lea. Chiar Craciunescu spunea ca arbitrii prin deciziile lor trebuie sa previna si sa menajeze jucatorii dar acum a uitat. La al 2 -lea rosu faza deja se consumase intre Cerniauskas si Piovaccari,referirea la fundasul vasluian repliat e fara rost. Nu am vazut in reluari faza presupusului penalty,poate trebuia acordat.

adrianfodor
adrianfodor  •  07 Octombrie 2013, 12:22

Din cauza mm-ului s-a inceput o camoanie impotriva STELEI.Coltescu nu a fost niciodata stelist din contra....dar psseudoziaristii din lipsa de profesionalism(emisiunile si ziarele de sport s-au transformat in can-can-uri.Daca esti ziarist ,chiar daca esti incompetent profesional, ai dreptul sa dai verdicte fara acoperire doar pentru ca asa "vrea muschii lor".In afara de Andrei VOCHIN nu merita sa asculti parerea nici unui ziarist. P.S. cris4co (602 comentarii) Forza Bazel! Sunteti singuri impotriva tuturor-asa sa ramaneti mai ales in B.

Vezi toate comentariile (336)
Comentează