FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL

Arbitraj penibil » Decizii scandaloase luate de "centralul" Radu Petrescu la Steaua - Ceahlăul

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 17:50

Gafeurul de serviciu al arbitrajului românesc, Radu Petrescu, nu i-a dat Stelei un penalty la 2-0, în timp ce reuşita lui Adi Popa a fost dintr-un ofsaid evident, nesemnalizat de Florin Păunescu.

Al patrulea meci al noului sezon a fost primul în care au apărut erorile grave ale arbitrilor. Prima repriză a partidei Steaua - Ceahlăul a fost viciată de brigada condusă de Radu Petrescu.

Cea dintîi mare greşeală s-a produs la golul de 1-0. Latovlevici a centrat, iar Nikolici a deviat cu capul pentru Adi Popa, care se afla în ofsaid mare (foto 1), însă asistentul Florin Păunescu n-a ridicat fanionul şi mijlocaşul a marcat.

Cea de-a doua eroare a fost făcută în minutul 37 de către "centralul" Radu Petrescu. N-a acordat Stelei un penalty la henţul comis de Lucas Garcia după centrarea lui Latovlevici.

În schimb, la golul doi al gazdelor, acelaşi asistent care a greşit în minutul 9, Florin Păunescu, a văzut perfect că Georgievski nu e în ofsaid cînd Bourceanu i-a pasat (foto 2) şi n-a ridicat fanionul, decizie corectă şi confirmată de reluările TV.

Nici în partea a doua, erorile grave nu s-au oprit. În minutul 87, Ceahlăul a solicitat penalty la un duel între Latovlevici şi Popadiuc. Radu Petrescu a lăsat jocul să continue, însă reluările au arătat că fundaşul stelist l-a busculat pe adversar, lovindu-l cu piciorul în umăr, fără să atingă mingea, motiv pentru care ar fi trebuit acordată lovitură de pedeapsă.

"Radu Petrescu e eterna speranţă a arbitrajului românesc. Dacă se mai întîmplă să facă ce a făcut pînă acum şi nu va fi dat afară din arbitraj, atunci o să-l dau eu afară pe şeful CCA" (Mircea Sandu, preşedinte FRF, declaraţie făcută acum cîteva luni)

ALTE ŞTIRI:

Chiricheş s-a accidentat la încălzire
Steaua a primit o lovitură grea înaintea jocului. L-a pierdut pe Vlad Chiricheş, care s-a accidentat în timp ce efectua mişcările de încălzire sub comanda preparatorului fizic, Thomas Neubert. Stoperul e suspect de leziune musculară şi Reghecampf a fost nevoit să-l titularizeze pe Gardoş.

Un atacant în lotul de 18
Deşi l-a exclus de la echipă pe Mihai Costea, Reghecampf nu i-a oprit în lot pentru meciul de aseară, cu Ceahlăul, pe Tatu şi pe Piovaccari. În aceste condiţii, el a avut la dispoziţie un singur atacant, pe muntenegreanul Stefan Nikolici, care a şi fost titular.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (128)
vasile_69
vasile_69  •  23 Iulie 2013, 12:10

SE BAT MULT CAMPII PE AICI.DAR CAND STEAUA A FOST FURATA PE FATA DE ATATEA ORI DE CE ACESTE NEAMURI PROASTE CARE SE IAU DE STEAUA NU AU TIPAT DIN TOTII RARUNCHII CA STELEI I S-A FACUT NEDREPTATI??????????????...AUD? LINISTE TOTALA!!!ASTIA SUNTEM FRATILOR, ROMANI DE RAHAT !!!!!!!!! DE-AIA SUNTEM UNDE SUNTEM, NE ROADE URA, INVIDIA, PROSTIA SI MANDRIA CA SA NU MAI SPUN SI ALTELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fangigi
fangigi  •  22 Iulie 2013, 00:03

Cine fura? steaua fura!? daca fura-i ...in gura!

tigruzzu
tigruzzu  •  21 Iulie 2013, 23:04

Coana Mița a și spus-o: ”A început ”treaba””... La asta se referea, nu?

Vezi toate comentariile (128)
Comentează