FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-2

Vezi aici greşelile lui Balaj de la Dinamo-Craiova! Ţi se pare că a avut tentă?

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Cristi Balaj, dar şi asistentul Dimancea, au comis o mulţime de erori aseară.

Brigada condusă de Balaj a făcut greşeli mari de arbitraj. Prima în debutul meciului, cînd nu s-a dat penalty la un henţ al lui Bărboianu pe linia porţii. Apoi, în minutul 55, cînd Torje a simulat că a fost lovit cu cotul după un duel pentru balon cu Dănănae. Dinamovistul avea deja un galben şi trebuia eliminat.

Ultima eroare gravă s-a produs în minutul 83. Balaj a validat eronat golul Craiovei de 2-2, marcat de Alex Piţurcă. Vina trebuie împărţită însă cu asistentul Paul Dimancea, care nu a semnalizat poziţia de ofsaid în care se afla Bărboianu (foto), în momentul în care a primit pasa de la Florin Costea.  

Şi penaltyul din care Dinamo a egalat, 1-1,  e unul controversat, reluările TV nereuşind să demonstreze dacă Dănănae l-a ţinut în careu pe Alexe.

"Meritam să cîştigăm, dar am fost egalaţi din ofsaid"
Florin Prunea, director sportiv Dinamo

"Arbitrii parcă s-au făcut că nu văd anumite faze. Mi s-a spus că a fost ofsaid la golul doi al Craiovei şi am mai avut un penalty, la henţul lui Bărboianu"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Mi s-a spus că n-ar fi fost penalty la faza din care ne-a egalat Dinamo. De pe bancă n-am văzut prea bine, de aceea nu pot spune nici dacă a fost ofsaid la golul nostru de 2-2"
Eugen Neagoe, antrenor secund U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
catalinbaca
catalinbaca  •  15 Noiembrie 2010, 20:52

@fcdinamobucuresti omul a vrut sa va lumineze mintea ca sa nu va mai plangeti fara rost de arbitraj, tocmai voi cei care sunteti meci de meci avantajati de fluierasi. la golul de 2-2 moti l-a trantit in careu pe dina, asa ca n-are rost sa latrati aiurea ca a fost off-side. uite-te la reluarea fazei din spatele portii si ai sa-mi dai dreptate, se vede clar procedeul de judoka pe care i-l aplica moti lui dina......

catalinbaca
catalinbaca  •  15 Noiembrie 2010, 20:46

@valicor2005 degEABA TE UITI LA COMENTARII DACA N-AI INTELIGENTA NECESARA SA INTELEGI CONTINUTUL LOR! 1. accidentarea lui chivu a fost identica cu cea a lui cristea, nici acolo jucatorul lui chievo n-a fost eliminat, pur si simplu au dat cap in cap incercand ambii fotbalisti sa joace mingea. 2. in min. 10 moti l-a tras clar de tricou pe olugu scapat singur cu dolha, trebuia dat penalty si elimnare. 3. presupusul hent a lui barboianu a fost precedat de un off-side la torje

s2t0f10
s2t0f10  •  15 Noiembrie 2010, 20:44

nu va mai certa ti ca s a terminat meciul . 2-2 ,atat au putut echipele . mai lasati i pe arbitri, ca nu joaca ei dc dinamo era mai buna mai dadea 3 goluri iar dc craiova era mai buna ai dadea 6 goluri

Vezi toate comentariile (68)
Comentează