FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Arbitrează italieni! » Meciul dintre Steaua şi Vaslui va fi condus de o brigadă din străinătate

Orsato e ultimul arbitru străin ce a oficiat în România
Orsato e ultimul arbitru străin ce a oficiat în România

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 22:05

FC Vaslui - Steaua va fi prima partidă din acest sezon condusă de o brigadă din străinătate.

Derby-ul FC Vaslui- Steaua, de mîine seara, ora 21:30, deschide seria meciurilor conduse de arbitri străini în acest sezon din Liga 1. Brigada va fi una din Italia. Precedentul meci dintr-o competiţie internă pe care l-au arbitrat italieni a fost finala Cupei României din sezonul trecut, pe care Dinamo a cîştigat-o cu 1-0 contra Rapidului.

"Central" a fost Daniele Orsato şi a luat nota 6 în Gazetă. Rapidiştii s-au plîns după meci de maniera peninsularului, fără să-i conteste însă decizii în mod concret. Brigada din Italia care vine luni la Vaslui va fi plătită de Porumboiu, întrucît gazdele, cele care au solicitat stranierii, achită nota. Suma e de 15.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unurt1
unurt1  •  27 August 2012, 12:27

poate sa arbitreze oricine, daca Dani Coman iar vinde meciul stelei cum a facut-o de atatea ori, degeaba...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează