FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SPORTUL, AZI, 20.30, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Arbitru schimbat la Rapid - Sportul: Teo i-a luat locul cumnatului!

Teodor Crăciunescu va conduce meciul dintre Rapid şi Sportul.
Teodor Crăciunescu va conduce meciul dintre Rapid şi Sportul.

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 21:24

Rapidiştii l-au refuzat pe Bocăneală, fratele soţiei lui Marius Stan, conducătorul Oţelului, adversara giuleştenilor din etapa viitoare, iar Crăciunescu l-a delegat pe fiul său.

Rapidiştii au luat foc ieri, cînd au aflat brigada de arbitri delegată la partida cu Sportul! Preşedintele executiv al giuleştenilor, Constantin Zotta, a crititicat numirea lui Marius Bocăneală din Galaţi la centru. Arbitrul e fratele soţiei lui Marius Stan, preşedintele Oţelului, adversara alb-vişiniilor din etapa viitoare! "N-am nimic cu Bocăneală, ba chiar îl consider un arbitru foarte bun, însă nu e normal aşa ceva! Noi avem 8 fotbalişti la limita suspendării, dacă vor lua «galben», se vor naşte speculaţii. Să ni se spună dacă încurcăm şi nici nu mai facem deplasarea la Galaţi. Vreau să cred că a fost doar o greşeală şi că va fi îndreptată!", a spus Zotta.

Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a recunoscut că e o situaţie ciudată şi a decis să schimbe pe loc "centralul" partidei de azi: "Am avut soluţii puţine, dar la treaba asta nici nu m-am gîndit, că Bocăneală e cumnatul lui Marius Stan şi că rapidiştii vor juca runda următoare cu Oţelul. Ca să nu se plîngă rapidiştii, meciul va fi condus de Teo Crăciunescu". Fiul şefului de la CCA era oricum delegat ca arbitru de rezervă, postură care-i va reveni acum lui Bocăneală.

"Avem o mare problemă cu aceste delegări! Etapa asta sînt 6 arbitri indisponibili, care vor arbitra în Champions League" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
amicu
amicu  •  04 Decembrie 2011, 12:13
Postat de ellenvarjak23 pe 04 Decembrie 2011, 09:41

normal,doar acum la conducerea cca se afla renumitul arbitru Samsung.Prietenii stiu de ce...

de aia Pandurii a deschis scorul dupa un penalty inexistent etapa trecuta si steaua a castigat dupa o inventie a tusierului,.....pt ca samsuung stie de ce,,,,apropo, tot samsung l=a delegat pe bricheta la un meci al stelei...sterge-te la gura cand mai vb de Rapid

amicu
amicu  •  04 Decembrie 2011, 12:09

craciunescu jr,avram jr,huzu jr, bocaneala,deaconu,nica...NU AU CE CAUTA IN LIGA 1

forza1rapid
forza1rapid  •  04 Decembrie 2011, 10:50
Postat de ucluj2011 pe 04 Decembrie 2011, 10:02

Bai baieti dar tare va mai place sa va auziti vorbind si numai timmpeenii spuneti. Nidi voi nu credeti ce debitati. ESTE ILEGAL SI IMPOTRIVA REGULAMENTULUI sa faci asemenea delegari adica CUMNATUL presedintelui clubului care are etapa viitoare meci cu echipa la care acel CUMNAT arbitreaza in etapa premergatoare acelui meci. Pai cum , CUI i-ar fi convenit asa ceva. Adica becali sau badea nu ar fi facut gura??? de ce vorbiti numai ca sa va aflati in treba??? ce tot o vrajiti cu "arbitrii samsung" ca mai "samsung" decit becali si Steaua si verii becali nici ca exista pe lume... hai sa nu intram in amanunte. tare ridicoli va mai place sa fiti si nu scapati nici un prilej sa o

Stai linistit ca-ti racesti gura de pomana , ca aceste doua echipe BOLSEVICE au si suporterii cu cel mai mic IQ , deci in concluzie niste purtatori ilegali de creier !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează