FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 0-1

Arbitrul meciului U Cluj - Dinamo, pus la zid de Ion Crăciunescu: ”Fault înainte de gol!”

Articol de - Publicat duminica, 16 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 martie 2014 02:30

Ion Crăciunescu a declarat după meci la DigiSport că reuşita ”cîinilor” a fost precedată de o intervenţie incorectă a lui Lazăr asupra adversarului.

Faza golului dinamoviştilor de la Cluj a fost contestată de pe margine de către ardeleni, imediat după reuşită, dar şi de fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Înainte de a-i pasa decisiv lui Matei, Lazăr a sărit cu ambele picioare, pentru a cîştiga balonul din faţa lui Ciupe, dar l-a călcat pe adversar.

"Fault indiscutabil. Lazăr pleacă din joc periculos, apoi îl calcă pe clujean pe vîrful ghetelor. Nu folosesc cuvîntul «viciere» privitor la rezultat, fiindcă au mai fost multe minute după gol", a comentat Ion Crăciunescu, după meci, la DigiSport.

"Nu ştiu dacă a fost sau nu fault, ce să mai fac acum?! Poate, dacă eram mai puternici, trebuia să dăm două, trei goluri, ca să ne revenim. Să ne ridicăm şi să mergem la CFR Cluj să cîştigăm" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

"Trebuie să ne adunăm, şanse mai sînt să ne salvăm de la retrogradare. Nu comentez arbitrajul, e decizia «centralului» la faza ce a dus la golul oaspeţilor" (Emil Ninu, fundaş U Cluj)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Obligaţi să continue
Bălgrădean a acuzat probleme la glezna dreaptă, în minutul 81, a trebuit să se întrerupă meciul pentru îngrijiri medicale, însă n-a putut fi schimbat întrucît Dinamo operase toate modificările. Şi Filip ar fi dorit să iasă de pe teren, în minutul 84, după o intrare tare asupra lui, dar a trebuit să strîngă din dinţi şi să continue.

"Cîini" mici şi răi
Puştii din Ştefan cel Mare şi din Ghencea prefaţează noile Derby-uri de România din Cupa României, iar ieri, grupa 2001 a juniorilor dinamovişti a învins cu 4-0 echipa similară a "militarilor" chiar pe terenul rivalei. Toate cele patru goluri ale puştilor au fost marcate de atacantul Mihai Chiriac.

Doi antrenori, o singură şapcă
Curtea de Apel Cluj i-a dat dreptate lui Ionel Ganea, care a contestat decizia clubului din Cluj de a-i rezilia unilateral contractul în octombrie 2013. Tehnicianul a fost ieri în tribună, în timp ce Mihai Teja a stat pe bancă. Gruparea ardeleană e obligată să-i achite salariile restante! Ganea cîştiga 6.000 de euro net lunar la U Cluj, plus 1.000 de euro pentru fiecare punct. "Mi-au prejudiciat imaginea. Am fost pus într-o situaţie ingrată. Nu se pune problema să revin la antrenamente, vreau doar să-mi cîştig toate drepturile", a acuzat Ganezu'.

Atrag fani din ţară la Derby
Dinamoviştii au pus în vînzare 6.874 de bilete la casele din Ştefan cel Mare pentru primul Derby de România din semifinalele Cupei, ce se va desfăşura pe 26 martie pe Naţional Arena. Liderii suporterilor celor două echipe au negociat reciprocitatea pentru cele două partide în vederea împărţirii unui număr record de bilete. Unul costă 15 lei. O parte se comercializează şi-n ţară, ieri, la Cluj, vînzîndu-se deja 200 de tichete pentru "cîinii" din Ardeal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
bogdan_777
bogdan_777  •  17 Martie 2014, 12:43

a fost fault clar in atac.si din tribuna l-am vazut toti.asa-s dinamostii ce sa le mai faci numai comenteaza si cand nu au dreptate

1745flo
1745flo  •  17 Martie 2014, 11:02
Postat de reddogsv pe 17 Martie 2014, 09:32

D-nul ,,pozitie nefireasca'' are de multi ani o aversiune impotriva lui Dinamo. Ma intreb daca isi mai aduce aminte cum facea praf derby-urile Dinamo-Steaua. Acum pt o faza o face pe lupul moralist. Greseala e a celor de la TV care il cheama mereu pe individul asta cu trecut dubios pe care l-a dat afara si Porumboiu....etc. E unul din cei scosi de la naftalina doar pentru a face audienta. N-are ocupatie....deh. Ignore!

pai de la craciunescu ce sa asteptam? Singurul arbitru din istorie care a eliminat 3 jucatori de la Dinamo in primele 30 de minute ale meciului!!!! cu Fc National parca, acu vreo 15 ani, la trei faulturi banale de joc! Meciul era pe Dinamo!!! Dar ce ne mira? E suficient sa-l urmaresti pe beizadeaua de Theodor( cu h,taranul), facut arbitru la ordin, si sa-ti dai seama de valoarea si verticalitatea morala a familiei Craciunescu! Asa ca din partea noastra, un sincer HAI SICTIR TZOPARLANE!

reddogsv
reddogsv  •  17 Martie 2014, 09:32

D-nul ,,pozitie nefireasca'' are de multi ani o aversiune impotriva lui Dinamo. Ma intreb daca isi mai aduce aminte cum facea praf derby-urile Dinamo-Steaua. Acum pt o faza o face pe lupul moralist. Greseala e a celor de la TV care il cheama mereu pe individul asta cu trecut dubios pe care l-a dat afara si Porumboiu....etc. E unul din cei scosi de la naftalina doar pentru a face audienta. N-are ocupatie....deh. Ignore!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează