FOTBAL  »  Superliga  »  TUDELA A DEZAMĂGIT

Argăseală către Tudela: "TU DE LA 6 februarie nu mai eşti la Steaua" :D

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Americanul Tudela n-a reuşit să-l impresioneze pe Stoichiţă în stagiul din Antalya. Mijlocaşul de 25 de ani a fost înştiinţat de Argăseală într-o manieră inedită că îşi poate face bagajele.

"Tu de la 6 februarie nu mai vii la antrenamentele echipei", a fost anunţul preşedintelui din Ghencea, după care Tudela a returnat echipamentul şi şi-a făcut bagajele, urmînd să părăsească mâine cantonamentul roş-albaştrilor din Antalya.

Azi, a fost prima zi în care americanul nu a mai ieşit pe teren, sub comanda lui Stoichiţă, soarta lui fiind pecetluită ieri seară, după amicalul cu Rijeka.

Tudela (25 de ani) a venit în Ghencea la solicitarea lui Stoichiţă, care a dorit să-l vadă în cîteva jocuri de verificare pentru a-şi face o impresie despre el.

A bifat toate cele 4 amicale, cu Şahtior (0-1), cu Red Bull Salzburg (1-1), cu Vasas Budapesta (2-0) şi cu NK Rijeka (1-1), însă a dezamăgit în toate, dar mai ales în ultimul în care a avut foarte mare parte din vină la golul încasat de Steaua.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
ghpahonea
ghpahonea  •  06 Februarie 2010, 22:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

de ce sta Baciu la Steaua? pai la ce salariu are..cine-i mai da 65 000 pe an ?! e unul mic , de banca de rezerve..lui ii convine la ce valoare are..

 •  06 Februarie 2010, 20:40

O sa fie distractiv cind ciobanul ii va spune lui Argaseala : "miine ,dupa primul muls al oilor ,nu mai esti la stina..."

vaspetre
vaspetre  •  06 Februarie 2010, 20:28

SANSELE NU I-AU FOS ACORDATE CORECT. MI S-AU PARUL CAM FORMALE, A FOST FOLOSINT NUMAI IN FORMULA 3-4-3 UNDE TOTI AU GAFAT, INCEPAND CU BACIU..... I SE TAIE CAPUL PT O GRESALA, CARE E IN AMICAL, CEILALTI LE FAC IN MECIURI OFICIALE. LA GOL EL ERA CAM APROAPE PE LINIA PORTII, NU PREA ERA LOCUL LUI ACOLO, FUNDASII ERAU DUPA SEMINTE. DECIZIE PRIPITA IN PRIVINTA LUI. TREBUIA OPRIT MAI ALES CA AVEA UN SALARIU FOARTE MIC COMPARAND CU RESTUL.DIN VARA AR FI FOST FOARTE UTIL

Vezi toate comentariile (29)
Comentează